In hartje Utrecht hebben we deze mooie beton cire vloer opgeleverd. We wensen Noortje veel woonplezier met haar nieuwe betonstuc vloer. De gekozen kleur is Greyhound. Dit is de meest gekozen kleur bij Bruizt. Het is een tijdloze grijstint die zich makkelijk laat combineren met zowel een stoere als een warme stijl.

Lichtgrijze beton cire vloer met roze wanden, witten plinten en een zwarte keuken. De stoere betonvloer matcht mooi met de warme roze wanden.

Zwarte keukens zijn een echte trend en zien we bij onze opdrachten veel voorbij komen. Greyhound combineert goed met witte, houten als zwarte keukens. Als de keuken al op locatie staat, werken onze collega’s er een stukje onderdoor. Als de plint terug is geplaatst, zie je daar niks meer van.

Lichtgrijze beton cire vloer met lichtroze wanden en een zwarte keuken.

Lichtgrijze beton cire vloer met lichtroze wanden en een zwarte keuken. Een andere populaire trend zijn stalen deuren. Het stoere en industriële karakter van deze deuren passen goed in een interieur met een betonvloer.

Ben je op zoek naar een beton cire, woonbeton of gietvloer neem dan contact met ons op. We heten je van harte welkom bij ons in de showroom.