DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonlook vloer

Je hebt een druk leven en als je thuis komt wil je rust en ruimte. Een prachtige betonlook vloer geeft je veel woonplezier. Betonlook vloeren zijn strak, simpel en hebben een natuurlijke betonuitstraling. Een vloer met betonlook zijn de trend die niet meer weg te denken is uit een modern interieur.

Een betonlook vloer biedt in het dagelijks gebruik enorm veel gemak. Dit omdat de vloer volledig naadloos wordt gelegd en vlak is. Hierdoor is het heel eenvoudig om het oppervlak schoon te maken. Bovendien is het bij betonlook vloeren zo dat vuil en stof zich niet snel aan het oppervlak zal hechten, wat de schoonmaak uiteraard nog gemakkelijker maakt. De vloeren zijn slijtvast en bieden altijd meerdere voordelen. Zo zijn de betonlook vloeren van Bruizt altijd: duurzaam,  onderhoudsarm en sterk.

De vloer met betonlook zijn standaard opgebouwd uit 5 lagen:

  1. een voorstrijk laag  

  2. de eerste betonstuc laag 

  3. de tweede betonstuc laag 

  4. een topcoating 

  5. een toplaag  

In de meeste gevallen raden wij het aan om de ondervloer eerst te egaliseren voor een goede basis voor de betonlook vloer. Bruizt gebruikt een flexibele egalisatie die bijna op iedere ondervloer kan worden aangebracht. Standaard brengen wij een hoogwaardige egalisatie aan van ongeveer 3 millimeter. Desgewenst kunnen we de vloer ophogen tot wel 20mm.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Kijk voor een prijsindicatie van onze betonlook vloeren op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende OFFERTE aan!