DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonlook badkamer

Je wilt graag een sfeervolle badkamer waar je echt een moment voor jezelf hebt!

Bruizt ontwerpt en maakt design badkamers met betonlook uitstraling zoals je die in een 5-sterrenhotel tegenkomt. 

Een betonlook badkamer is gemaakt een luxe decoratieve stucpasta die zowel in de douchewanden als op badkamermeubels toepasbaar is. Deze beton stucpasta is tevens geschikt voor op maat gemaakte badkamermeubelen.  

Dankzij de unieke samenstelling en afwerking is de badkamer betonlook supersterk. Door het eindproduct af te werken met een versterkende en beschermende toplaag is de vloer of wand tevens watervast. Optioneel kan de wand of vloer worden afgewerkt met een epoxy laag voor een extra waterdichtheid.


De voordelen van een betonlook badkamers zijn:

  • waterafstotend

  • hygiënisch

  • naadloos

Door goede extreme kleefkracht is onze stucpasta onder meer aan te brengen op tegels, hout, kunststof, of gipswanden. De eerste laag geeft later in het proces structuren weer. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. We kunnen het grof of juist glad aanbrengen en eventueel afvlakken met een sier stucspaan, afhankelijk van jouw wensen.

Na het uitharden en schuren wordt de woonbeton behandeld met een PU-sealer-systeem. Deze coating laag beschermt de beton stuc en zorgt ervoor dat het oppervlak waterbestendig is.

Het eindresultaat is een schitterende badkamer betonlook waar je jarenlang van kunt genieten.

Wij raden het niet aan de beton stuc op plekken aan te brengen waar langere tijd water op blijft staan, zoals de vloer van een natte cel. Water en zeephoudende producten kunnen na verloop van tijd de afwerklaag aantasten. Mocht dit toch de wens zijn dan verzorgt Bruizt bij voorkeur de volledige plaatsing van een badkamer van A tot Z om de kwaliteit te waarborgen. 

Voor een optimale bescherming van de onderlaag biedt Bruizt als dienst aan om vooraf kimband te plaatsen en als afwerking siliconenkit aan te brengen langs de naden. 

Kijk voor een prijsindicatie van betonlook badkamers op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende OFFERTE aan!