Op zoek naar een unieke manier om je wand af te werken? Metalstuc is dé trend van dit moment en geeft jouw wand een luxe make-over.

Volg de trends op de voet

Bij Bruizt houden we van interieur trends en doen we alles om jouw woonwens uit te laten komen. Geef jouw slaapkamerwand, keukenmuur of de achterzijde van de wastafel een luxe make-over met metallook stuc. Je wand maakt gegarandeerd indruk.

Wat is jouw favoriete afwerking?

Met metalstuc kun je meerdere kleurschakeringen creëren. Je kunt zelf voor zowel een warme als een koude uitwerking kiezen.

Unieke kleur mogelijkheden bij metalstuc

Aan gave kleuren geen gebrek. Naast messing en roest, kun je je wand ook verfraaien met ijzer, brons, koper, goud en aluminium kleur.

Een betonlook wand oogt stoer, maar geeft een warme en natuurlijke uitstraling. Het aanbrengen van de stuc is pure ambacht en dat maakt elke muur uniek. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de volgende pagina.

Neem contact met ons op

Metalstuc is niet geschikt voor in de douche. Dat komt omdat het product van nature niet waterdicht is. Het is natuurlijk wel mogelijk om het achter de wastafel in de badkamer te plaatsen. Wil je een unieke wand in de douche of omlijsting om het blad plaatsen? Dan kun je voor beton ciré kiezen. Dit product is van nature waterdicht en met ons 6-laags systeem wordt het 100% waterdicht. Op deze pagina kun je daar meer over lezen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag. We kunnen natuurlijk ook vrijblijvend een offerte voor je maken.

Messing stuc muur met kast