Beton Cire in de keuken

Van een beton ciré keuken heb je vele jaren plezier. Stijlvol, tijdloos en onderhoudsvriendelijk. Wij laten je graag de mogelijkheden zien of geven je een snelle gerichte prijsopgave.

 • PASSIE VOOR INTERIEUR
 • BETROUWBARE PARTNER
 • KWALITEIT
 • NOA GECERTIFICEERD
 • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Beton Ciré / Beton Cire in de keuken

Een stijlvolle keuken van beton ciré

Een beton ciré keuken is waanzinnig mooi, stijlvol en modern. Neem bijvoorbeeld een beton ciré keukenblad of betonlook achterwand, dat geeft een robuuste warme uitstraling aan je nieuwe keuken. Daarnaast is het materiaal heel gemakkelijk schoon te maken én onderhoudsvriendelijk. Wanneer je kiest voor deze stijlvolle en moderne afwerking, dan weet je zeker dat je er jarenlang van kunt genieten!

Slijtvast, hygiënisch en onderhoudsvriendelijk

Beton ciré in de keuken combineert de unieke uitstraling van beton met comfort: het materiaal is waterdicht, makkelijk schoon te houden en oogt natuurlijk prachtig in de woonkamer, maar wat dacht je van een beton ciré keuken? Dankzij de compleet waterdichte afwerking is ons betonstuc zeer geschikt om de wanden en vloeren in je keuken mee af te werken. Bovendien kan het product in veel gevallen over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Dat scheelt een hoop sloop- en breekwerk!

Betonlook design aanrechtblad

Ook maken wij design keukenbladen van beton ciré. Het verwerken van betonstuc in de keuken, gebeurt geheel naar je woonwensen en smaak. Er zijn tientallen verschillende kleuren verkrijgbaar, dus altijd een kleur die bij je past! In onze showroom kun je de kleurvoorbeelden zelf bekijken. De structuur van je betonlook keukenblad wordt bepaald door de mate waarin de lagen worden opgeschuurd. Wil je weten wat het beste bij je situatie en interieur past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag!

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Soraya
%%tb-image-alt-text%%
Alex

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Onderhoudsvriendelijk en duurzaam
 • Microcement verrijkt met hars
 • Robuust en natuurlijke tekening
 • Waterdicht en slijtvast

Voordelen van een beton ciré keuken

Naast de prachtige uitstraling die een keuken van beton ciré heeft, is deze betonstuc ook nog eens supersterk. Ook is het van nature waterafstotend waardoor toepassing in badkamers en keukens geen enkel probleem is. Het schoonmaken van je keuken wordt ook meteen een stuk aangenamer: Vieze en verkleurde voegen behoren tot het verleden wanneer kiest voor dit materiaal in de keuken; het product wordt naadloos aangebracht en bestaat uit een glad geheel, dus geen voegen meer!

Overige toepassingen

Wanneer je meer ruimtes in je woning met beton ciré wilt laten afwerken, dan maken wij samen met jou een compleet plan. Wij zijn een echte specialist wanneer het aankomt op het realiseren van industriële interieur afwerking. Je kunt eigenlijk je hele woning met dit materiaal afwerken. Denk aan je badkamer, je trap of aan beton ciré vloeren. Wij leveren onze vloeren ook in combinatie met vloerverwarming. Zo heb je één aanspreekpunt voor het gehele project en altijd een sluitende planning.

Wij zijn bruizt

 • PASSIE VOOR INTERIEUR
 • BETROUWBARE PARTNER
 • KWALITEIT
 • NOA GECERTIFICEERD
 • TEVREDEN KLANT

Your interior is our gallery

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van beton ciré in de keuken, beton ciré badkamers en andere ruimtes in de woning. Zo heeft Bruizt bij familie De Graaf uit Den Haag de keuken voorzien van een prachtige betonlook. Kijk voor meer voorbeelden op onze inspiratiepagina!

Wil je een beton ciré keuken?

Wil je meer informatie over een beton ciré keuken of onze andere afwerkingen? Of weet je al precies wat je wilt en ben je benieuwd naar onze prijzen en werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op of maak direct een vrijblijvende afspraak in onze showroom. Wij adviseren je graag!

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!