• PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Cemcolori Beton Ciré

Official dealer van Cemcolori

Bruizt is officieel dealer en verwerker van Cemcolori beton ciré. Onze stukadoors zijn gecertificeerd verwerker van Cemcolori. Cemcolori vloeren zijn van nature  waterdicht en slijtvast en om die reden ook zeer geschikt voor een badkamervloer. Deze betonstuc heeft een 100% natuurlijke uitstraling met grenzeloze mogelijkheden. Alle designs zijn mogelijk en ook is cemcolori leverbaar is veel verschillende kleuren en tinten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij adviseren je graag!

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Soraya
%%tb-image-alt-text%%
Alex

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak

Voordelen van Cemcolori:

Dit merk beton ciré is een van de weinige soorten beton ciré die echt waterdicht is. Het product heeft echter ook een nadeel, namelijk dat dit materiaal uitsluitend te verwerken is door professionele  vloerenleggers die daarvoor ook gecertificeerd zijn.

Wil je een badkamer met beton ciré van Cemcolori?

Dan kunnen wij dit merk beton ciré aanbevelen. Cemcolori biedt als een van de weinige fabrikanten een van nature waterdichte beton ciré. De afwerking wordt met een speciaal ontwikkelde (hartop) laklaag beschermd tegen vuilaanslag. Dit maakt de Cemcolori dan ook zeer goed reinigbaar. Cemcolori is door de kwaliteit en waterdichtheid een goed alternatief voor tegels in natte ruimtes. Het is bovendien mogelijk Cemcolori over de tegels heen te plaatsen, hierdoor wordt sloop- en breekwerk overbodig. De stukadoors van Bruizt zullen dan deze tegels eerst vlak stukadoren.

Wij zijn bruizt

  • PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT

Your interior is our gallery

Laat Cemcolori professioneel aanbrengen!

Wil je meer weten over onze betonstuc merken of over woonbeton toepassingen van Bruizt? Wij laten je graag alle mogelijkheden zien! Maak meteen een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We adviseren je graag! We zijn gevestigd aan de A2 in Utrecht. Je kunt gratis parkeren voor de deur. We laten je graag onze producten en toepassingen zien. Dit geeft je inzicht in alles wat wij voor je interieur kunnen doen.

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!