Projecten

Hieronder ziet u een greep uit de projecten die wij hebben mogen realiseren voor onze klanten. Als u wilt weten of dit ook bij u mogelijk is, neem dan contact met ons op!

Beton ciré keukenmuur

Ton en Ria hebben een prachtige industriële keuken op maat laten maken en wilden graag dat Bruizt een betonlook keukenmuur zou vervaardigen die past in de stijl van de keuken.

Industrieel huis met beton ciré vloer

Jacolin en David zijn gaan wonen in een volledig gerenoveerde oude leerfabriek in Oisterwijk. De oude fabriek is volledig gestript en opnieuw ingedeeld in een tiental eengezinswoningen.

Beton ciré badkamer

Bas Bemelen uit Tilburg wilde graag een betonlook badkamer. En daarvoor klopten ze aan bij Bruizt, specialist in woonbeton en beton ciré. Behalve een natuurlijke, rustgevende en moderne uitstraling, wilde deze Tilburgse familie ook een hamam-sfeer creeren in hun badkamer. Bruizt ging aan de slag!

Beton ciré badkamer

Peter en Marian hebben een nieuwe vrijstaande woning gebouwd in Doorn. Ze wilden in hun badkamers graag beton ciré in de badkamer. Dit hebben ze gecombineerd met een prachtige mozaïek tegel op de vloer en deels op de wand.

Stijlvolle vloer van woonbeton

Voor Jeanette en Michel uit Amersfoort mocht Bruizt de benedenverdieping onder handen nemen. De vloeren in de woonkamer, hal, keuken en toilet zijn geheel voorzien van beton ciré. Zo lopen de verschillende ruimten vloeiend in elkaar over en is een sfeer van eenheid en rust gecreëerd.

Woonbeton keukenvloer en toilet

Alex en Jessica hebben hebben begin dit jaar de sleutel gekregen van hun schitterende villa in het bos van Huizen (Crailo). Ze hebben de bestaande woning gerenoveerd en hebben door Bruizt een woonbeton keukenvloer laten plaatsen over de bestaande tegelvloer.

Betonlook platen in de woonkamer

Wendy en Hans wilde graag een betonlook platen op de achterwand in de woonkamer. Ze wilden graag dat het lijkt alsof er echte betonplaten aan de muur zijn gemonteerd. Maar deze zijn natuurlijk in het echt te zwaar en te kostbaar.

Wilt u ook een uniek design interieur van Bruizt?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!