Projecten

Hieronder ziet u een greep uit de projecten die wij hebben mogen realiseren voor onze klanten. Als u wilt weten of dit ook bij u mogelijk is, neem dan contact met ons op!

PU Gietvloer op kantoor

Desque Rethinkyouroffice is gevestigd in een stijlvol pand in Rotterdam met een prachtig interieur. Hoe kan het ook anders? Bij Desque weten ze de juiste werkomgeving te realiseren. Zij kozen voor de kwaliteit van Bruizt! We mochten een PU gietvloer aanbrengen met een subtiele blend.

Woonbeton en PU onder één dak

Hilde en Sjoerd wonen met hun gezin in het gezellige Utrecht en wij zijn gek op de stijl waarmee zij hun nieuwbouw woning hebben ingericht.

Beton cire badkamer

Robbert en Soraya wonen in een leuke jaren ’30 woning in Utrecht. Hun badkamer was nodig aan vervanging toe en binnen no time werd deze moderne badkamer gerealiseerd.

Industrieel huis met beton ciré vloer

Jacolin en David zijn gaan wonen in een volledig gerenoveerde oude leerfabriek in Oisterwijk. De oude fabriek is volledig gestript en opnieuw ingedeeld in een tiental eengezinswoningen.

Beton ciré keukenmuur

Ton en Ria hebben een prachtige industriële keuken op maat laten maken en wilden graag dat Bruizt een betonlook keukenmuur zou vervaardigen die past in de stijl van de keuken.

Beton ciré badkamer

Peter en Marian hebben een nieuwe vrijstaande woning gebouwd in Doorn. Ze wilden in hun badkamers graag beton ciré in de badkamer. Dit hebben ze gecombineerd met een prachtige mozaïek tegel op de vloer en deels op de wand.

Wilt u ook een uniek design interieur van Bruizt?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!