Beton ciré badkamer

 Een beton ciré badkamer heeft een luxe en moderne uitstraling. Maak een afspraak met één van onze adviseurs of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Home / Beton Ciré / Beton Cire in de badkamer

Beton ciré badkamer? Stijlvol, onderhoudsvriendelijk en slijtvast!

Een beton ciré badkamer is dé woontrend van dit moment! Wil je ook een stijlvolle en trendy badkamer met beton ciré? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op!

Ons beton ciré is van nature waterafstotend. Daardoor is het materiaal zeer geschikt om te gebruiken in badkamers, douchecabines, keukens en toiletruimtes. Dit materiaal heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van andere vloer- en wandafwerkingen. Denk alleen al aan het voordeel dat je nooit meer vieze of verkleurde voegen hoeft schoon te maken in je badkamer!

badkamer van beton ciré

Bruizt Beton Ciré

Eigenschappen

 • Waterdichte betonstuc
 • Scheuroverbruggende krimpnetten
 • Op kleur afgekit door Bruizt

Bruizt Beton Ciré badkamer

Voordelen

 • Naadloos
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Duurzame kwaliteit
beton ciré badkamer van Bruizt

Inspiratie opdoen?

Beton ciré heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tegelijkertijd een natuurlijk en warm product. Beton ciré is in veel verschillenden kleuren beschikbaar. En omdat dit materiaal ambachtelijk met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee prachtige wanden en beton ciré vloeren met een unieke betonlook.

Laat je inspireren door onze reeds opgeleverde projecten bij tevreden klanten in heel Nederland. Wanneer je meer wilt dan alleen een nieuwe beton ciré badkamer zit je goed bij Bruizt. Wij kunnen jouw hele woning een metamorfose geven met onze beton ciré toepassingen, gietvloeren en stalen deuren en kozijnen.

100% waterafstotend

Het beton ciré van Bruizt is zeer geschikt om de wanden of vloeren in je badkamer of keuken mee af te werken. Door het eindproduct te voorzien van een versterkende en beschermende toplaag is de vloer of wand watervast. Optioneel kunnen we alles extra afwerken met een epoxy laag voor een extra waterdichtheid. Vraag ons naar de mogelijkheden! Wij adviseren je graag.

 

Voordelen van een beton ciré badkamer

Een betonlook badkamer is niet alleen heel erg mooi en stijlvol, maar ook erg duurzaam en praktisch.
 

 • dankzij de unieke samenstelling en afwerking is beton ciré supersterk en krasbestendig
 • ons beton ciré is waterdicht en dus geschikt voor alle ruimtes
 • het materiaal kan in veel gevallen over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Dat scheelt een hoop breekwerk en gedoe.
 • uitstekend te combineren met vloerverwarming
 • de afwerking is naadloos, dus een beton ciré badkamer is makkelijk schoon te houden

Het aanbrengen van beton ciré in de badkamer

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van beton ciré badkamers.

We starten met het aanbrengen van een goede kwaliteit aquastuc in je badkamer. Dit is de perfecte ondergrond voor het aanbrengen van beton ciré. Je kunt de betonstuc niet op gips ondergronden aanbrengen. Deze ondergronden zijn niet sterk genoeg en bieden niet de perfecte hechting die je wilt. Als er al tegels hangen, die goed vastzitten en in een goede staat zijn, kunnen we daarover heen stucen. Dat scheelt weer een hoop tijd en kosten. Daarnaast plaatsen we hoeksperen/stucstops waar nodig en plaatsen we kinband voor extra waterdichtheid.

Bij de installatie brengen we 2 dunne lagen aan op de wand of op de vloer. Deze lagen worden afgewerkt met een sterke toplaag voor de watervastheid. Afhankelijk van de ruimte of belasting kunnen we de toplaag verzwaren. Zo kunnen we in het douchegedeelte tot wel 4 lagen topcoating aanbrengen om te garanderen dat het oppervlak waterdicht is.

Bijpassende badkamermeubels

Wij gaan verder dan alleen het afwerken van je badkamer met beton ciré. Wij maken ook complete badkamermeubels met een beton ciré afwerking. Je hebt dan echt een uniek en strak meubel, en bovendien maakt het de ruimte ook meer open en ruimtelijker.

Het aanbrengen van beton ciré in de badkamer

Wil je persoonlijk advies? We komen we graag langs om je wensen te inventariseren en voor jouw badkamer het beste advies te geven. Stuur ons een bericht een maak een afspraak met onze adviseur!

Wij zijn bruizt

 • Passie voor interieur
 • Betrouwbare partner
 • Kwaliteit
 • NOA gecertificeerd
 • Tevreden klant