• PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Stone Age Beton Ciré

Stone Age beton ciré

Stone Age is een bekend merk betonstuc afwerking voor vloeren en wanden. Stone Age bracht als een van de eersten in Nederland het product op de markt. Stone  Age beton ciré is geschikt voor badkamers, baden, aanrechtbladen, meubels,
trappen of als afwerking in woonkamers.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Soraya
%%tb-image-alt-text%%
Alex

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak

Voordeel Stone Age:

De beton ciré van Stone age heeft een uitgebreid assortiment kleuren en mogelijkheden. Deze beton ciré is in veel verschillende designs aan te brengen. Hierdoor weet je zeker dat zowel de structuur als de kleur in je interieur past. Natuurlijk gaan we graag met je in gesprek over jouw woon- en interieurwensen. We denken graag met je mee, het is immers jouw interieur! We laten je graag alle mogelijkheden zien in onze showroom in Utrecht.

Nadeel Stone age beton ciré:

Het nadeel van dit merk is dat het duurder is dan andere beton ciré merken die dezelfde kwaliteit bieden. Daarnaast is het product niet van nature waterdicht en kan alleen waterdicht worden gemaakt door zwaardere topcoatings. Toch vraagt een wand of vloer van Stone age om frequent onderhoud. Doe hier alvast inspiratie op! Bekijk de foto’s van projecten die wij hebben uitgevoerd met beton ciré.

Zoek je een Stone Age stukadoor?

Bruizt kan je hierbij helpen. We hebben ervaren verwerkers in meerdere soorten beton ciré en woonbeton. We kunnen Stone Age vloeren en wanden vervaardigen naar je eigen specifieke wens en presenteren je graag de beschikbare kleuren en afwerkingsmogelijkheden in onze showroom.

Bruizt is gecertificeerd Stone Age verwerker

Een aantal van onze vaste stukadoors werken al tientallen jaren met dit product en zijn gecertificeerd door het  opleidingscentrum van Beal. Hierdoor weet je zeker dat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten van dit product. Wanneer Stone Age beton ciré op de juiste wijze wordt aangebracht, resulteert dat is een prachtig resultaat waar je een leven lang plezier van kunt hebben.

Wij zijn bruizt

  • PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT

Your interior is our gallery

Bekijk Stone Age beton ciré in onze showroom

Wil je een Stone Age beton ciré afwerking in het echt zien? Je bent van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Maak wel even een afspraak van te voren. We zijn gevestigd naast de A2 in Utrecht. Je kunt gratis parkeren voor de deur. In onze showroom kunnen we je al onze woonbeton en beton ciré toepassingen laten zien en je kennis laten maken met de design mogelijkheden en kleuren.

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!