Bruizt – Pandomo Ardex

Bruizt Pandomo Ardex betonlook wandafwerking

Wil je jouw interieur aanpakken en je wanden een mooie afwerking geven?
Bruizt is gespecialiseerd in wandafwerking met Pandomo en andere beton- en betonlook materialen en geeft je interieur een stijlvolle, unieke uitstraling.

Pandomo Ardex

Pandomo is een lijn decormortel op cementbasis van het merk Ardex. Ardex staat in de stukadoorswereld bekend om kwalitatieve stucmortels voor wandafwerking.

De Pandomo wandafwerking is vergelijkbaar met beton ciré en wordt vrijwel op dezelfde wijze vervaardigd.

Pandomo Ardex is ook geschikt voor de badkamer

Pandomo is ook zeer geschikt voor in badkamers omdat het een waterdichte stucmortel is. Hierdoor is het dus ook mogelijk om je badkamer af te werken met een betonlook.

Wat is het verschil tussen Pandomo Ardex en beton ciré?

Weliswaar is Pandomo een ouder product. Tegenwoordig wordt er vaker gekozen voor het vergelijkbare product beton ciré omdat hierin veel meer kleuren en afwerkingsmogelijkheden beschikbaar zijn.

Voordelen Pandomo Ardex:

Pandomo Ardex is een waterdichte betonstucmortel geschikt voor de douche. Zo geef je ook je badkamer of douche een prachtige uitstraling. Een ander voordeel is het onderhoud. Pandomo wanden zijn gemakkelijk af te namen met een doekje en wat mild schoonmaakmiddel. Bijtende schoonmaakmiddelen worden afgeraden omdat dit de toplaag van het materiaal kan aantasten, en dat is natuurlijk zonde! Pandomo wanden maak je dus gewoon schoon met een zachte doek. De voordelen op een rijtje:

  • waterdicht dus ook geschikt voor badkamer en douche
  • geheel naar eigen stijl en wens te designen
  • gemakkelijk te onderhouden en te reinigen

Nadelen Pandomo Ardex:

Het nadeel van Pandomo is dat het uitsluitend door een stukadoor is aan te brengen. Je kunt het materiaal niet gemakkelijk zelf aanbrengen. Er zijn andere producten, bijvoorbeeld beton ciré waarbij dat wel goed mogelijk is. Daarvoor bieden we zelfs een workshop aan.

Wil je een badkamer met Pandomo Ardex?

Onze stukadoors zijn zeer ervaren met de verwerking van deze betonstuc en kunnen de mooiste designs voor je maken met Pandomo Ardex. Wil je weten wat wij voor je kunnen doen en hoe wij jouw wanden of badkamer af kunnen werken tot een prachtig geheel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.