Betonstuc

Met betonstuc creëer je een stijlvolle, luxe en industriële uitstraling in jouw interieur. Doe hier inspiratie op voor vloeren, wanden, badkamers, keukens en meer.

 • PASSIE VOOR INTERIEUR
 • BETROUWBARE PARTNER
 • KWALITEIT
 • NOA GECERTIFICEERD
 • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Betonstuc

Ambachtelijke betonstuc van Bruizt

Betonstuc is een decoratief beton dat zijn oorsprong vond in Frankrijk. Een andere benaming is beton ciré. Het grote voordeel van betonstuc is dat het krasbestendig én waterafstotend is. Daardoor is het materiaal geschikt voor iedere ruimte en kan het voor diverse toepassingen worden gebruikt. Het bijzondere van betonstuc is dat het met de hand wordt aangebracht en ook de tekening of het design met de hand door de stuccer wordt aangebracht. De wijze van schuren is bepalend voor het eindresultaat.

Wat is betonstuc voor materiaal en hoe wordt het aangebracht?

Betonstuc is een decoratief beton voor vloeren, wanden en bijvoorbeeld wastafels. Het combineert de unieke uitstraling van beton met comfort: het materiaal is makkelijk schoon te houden, en voelt warm aan. Omdat betonstuc ambachtelijk met de hand op de muur, vloer of badkamer wordt aangebracht, creëren we hiermee prachtige, stijlvolle interieurs met een unieke betonlook.

Waar bestaat het product uit?

Betonstuc wordt ook wel beton ciré genoemd. De stuc is een mortel op basis van cement en hars. Verder wordt pigmentpoeder toegevoegd om het de gewenste kleur te geven. Met de topcoating die na de stuclagen wordt aangebracht wordt het materiaal helemaal waterafstotend gemaakt. Daardoor is ons betonstuc ook uitstekend geschikt voor vochtige ruimtes en kun je onder meer beton cire in de badkamer toepassen.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Mark
%%tb-image-alt-text%%
Jasper

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak

Betonstuc toepassingen

De ‘betonlook’ wordt steeds vaker toegepast in woningen. Doordat het materiaal supersterk én waterafstotend is, is betonstuc heel geschikt voor vloeren en wanden van badkamers, toiletruimtes en keukens. Het materiaal is zó waterafstotend, dat het zelfs in de douche kan worden gebruikt.

Wist je dat wij -als je dat wilt- een tijdelijke douche plaatsen wanneer we met je badkamer aan de slag gaan?

Ook wordt betonstuc steeds vaker toegepast in bedrijfsgebouwen. Denk bijvoorbeeld aan grote vloeroppervlakken, sanitaire voorzieningen en ontvangstbalies.

Wij zijn bruizt

 • PASSIE VOOR INTERIEUR
 • BETROUWBARE PARTNER
 • KWALITEIT
 • NOA GECERTIFICEERD
 • TEVREDEN KLANT

Your interior is our gallery

Beschikbare kleuren

De meest gekozen beton ciré kleuren zijn natuurlijke kleuren. Soms helemaal strak, maar vaak met een uitstraling van bijvoorbeeld graniet. Grijstinten worden vaak gebruikt om een ruimte een robuuste uitstraling te geven. Wil je advies over kleuren of design? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

En schoonmaken, hoe zit dat?

Een uitkomst! Het schoonmaken van betonstuc is erg gemakkelijk. Er mogen geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt worden want dat tast de topcoating aan. Maar met water en een sopje kunnen wanden en betonlook vloeren goed worden gereinigd.

Voordelen van betonstuc

 • Geheel naar eigen woonwensen aan te brengen en op kleur te brengen
 • Supersterk: betonstuc is krasbestendig en slijtvast. Je zult jarenlang plezier hebben van je vloer of wand!
 • Waterafstotend, te gebruiken in badkamers
 • Makkelijk te reinigen
 • Naadloos; verkleurde voegen zijn verleden tijd

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van betonstuc wanden en vloeren. Bekijk onze projecten of breng een bezoek aan onze showroom. In de showroom kun je de betonstuc kleuren en toepassingen zelf bekijken.

Enthousiast?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je vragen over de eigenschappen van onze materialen? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren je graag! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

beton ciré kleuren

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!