Beton ciré vloer – Design betonvloer

Home / Beton Ciré / Beton Ciré vloer

Een ambachtelijke beton ciré vloer. Wil je ook een design betonvloer?

Een stijlvol interieur begint met een prachtige design beton ciré vloer van Bruizt. Het beton ciré van Bruizt is een decoratief beton waarmee de mooiste design betonvloeren gemaakt kunnen worden. Onze beton ciré vloeren zijn sfeer verhogend, robuust en onderhoudsvriendelijk.

Wij nodigen je graag (op afspraak) uit in onze showroom in Utrecht. Je kunt dan al je vragen stellen aan onze deskundige adviseurs en ook vele voorbeelden, kleuren en toepassingen zien.

Bruizt Beton Ciré vloer

Eigenschappen

 • Microcement verrijkt met hars
 • Robuust en natuurlijke tekening
 • Waterdicht en slijtvast

Voordelen

 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Beton ciré vloer: supermooie en heel praktische design betonvloer

Beton ciré vloeren combineren de unieke uitstraling van beton met comfort: het materiaal is waterdicht, makkelijk schoon te houden en oogt warm. En omdat beton ciré ambachtelijk met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee een unieke betonlook. Bruizt design vloeren zijn in tientallen verschillende kleuren beschikbaar, waardoor er voor iedere woning en interieurstijl wel een passende kleur te vinden is.

De kwaliteit van de design betonvloeren van Bruizt

Bruizt is gespecialiseerd in het ambacht van beton ciré. Wij leveren supersterke beton ciré vloeren die krasbestendig en slijtvast zijn. Door de topcoatings ben je verzekerd van jarenlang woonplezier!

Daarnaast zijn onze vloeren waterafstotend, wat betekent dat zij zeer goed kunnen worden toegepast in vochtige ruimtes zoals badkamers, toiletruimtes en keukens.

Unieke formule voor een waterdichte betonvloer

Het beton ciré van Bruizt bevat een speciale formule waardoor onze design beton ciré vloeren 100% waterafstotend zijn. Daardoor zijn deze vloeren uitstekend geschikt voor badkamers, douchecabines, toiletten en keukens. Wil je weten wat wij voor je interieur kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren je graag!

Geschikt voor vloerverwarming

Wil je vloerverwarming in je woning? Geen probleem, ook dat regelen wij! Wij verzorgen het hele traject van A tot Z voor je. Van het infrezen van de vloerverwarming tot het perfect afwerken van je beton ciré vloer. Je hebt 1 aanspreekpunt en alle werkzaamheden sluiten naadloos op elkaar aan zodat jij snel van je nieuwe vloer en vloerverwarming kunt genieten.

Bovendien weet je dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Onze adviseurs vertellen je graag meer over onze vloeren in combinatie met vloerverwarming en onze werkwijze.

 

Aanbrengen van een beton ciré vloer

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van woonbeton. Is een beton ciré vloer misschien iets voor jou? Wil je een impressie wat zo’n industriële vloer voor je interieur kan doen? Kijk dan eens bij onze eerdere projecten. Zo heeft Bruizt bij familie Van Raamsdonk uit Rotterdam de woonkamer en gang voorzien van een prachtige betonlook vloer!

Enthousiast over onze beton ciré vloeren?

Wil je ook een design vloer van beton ciré in jouw huis? Of heeft u vragen over beton ciré vloeren of de eigenschappen van dit materiaal? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren je graag! Of vraag gewoon vrijblijvend een offerte aan.

Wij zijn bruizt

 • Passie voor interieur
 • Betrouwbare partner
 • Kwaliteit
 • NOA gecertificeerd
 • Tevreden klant