YOUR INTERIOR IS OUR GALLERY

we helpen je graag bij het maken van designs en kleurkeuze!

Wij hebben passie

Bij Bruizt hebben we een enorme passie voor interieur en dat merk je. We gaan graag een stapje verder om je helpen een eenheid te creëren in je woning. Zo geven we bijvoorbeeld een uitgebreid kleuradvies en kunnen we ook helpen om meubels te ontwerpen of een volledig badkamerdesign te maken. We gaan tot het uiterste. We hebben passie voor je interieur, we hebben passie voor beton en betonlook en we hebben passie voor het beste resultaat. Het door jóu gewenste resultaat.

Wij zijn bruizt

  • Passie voor interieur
  • Betrouwbare partner
  • Kwaliteit
  • NOA gecertificeerd
  • Tevreden klant

We hebben oog voor het milieu

Bruizt is zeer betrokken bij het klimaat en het in balans houden van ons eco systeem. Onze Bruizt vloer- en wandafwerking is ontwikkeld op basis van natuurlijke materialen. Dat is beter voor het milieu en beter voor jezelf. Want de producten zijn ecologisch en schoon van uitlaatgassen.  Onze vloeren zijn tevens zeer warmte geleidend waardoor je vloerverwarming een standje lager kan. Dit is beter voor het milieu en meteen goed voor je portemonnee.  Je loopt ook midwinter met genot op je blote voeten over een Bruizt beton vloer.

Bruizt beton met eigen ogen zien? Kom naar onze showroom!

Bruizt is gevestigd in Utrecht, vlak aan de A2. Je kunt voor de deur gratis parkeren. We verzoeken je wel om een afspraak te maken. Dan zorgen wij dat de koffie klaar staat en dat er een Bruizt beton specialist klaar staat om naar je woonwensen te luisteren en om je te adviseren over Bruizt beton en alle mogelijke materialen, designs en kleuren.

Unieke
Design
Interieurs

Wil je meer weten over Bruizt of heb je vragen over Bruizt beton of over onze werkwijze? Of wil je weten of onze toepassingen geschikt zijn voor jouw interieur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We adviseren je graag.