Gietvloer met vloerverwarming

 Een nieuwe gietvloer met vloerverwarming. Bruizt regelt het hele project van A tot Z. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar. Informeer naar de mogelijkheden en ontvang snel een scherp aanbod. 

Home / Gietvloeren / Gietvloer Vloerverwarming

Gietvloer met vloerverwarming: één aanspreekpunt voor het hele project

Is de vloer van je huis aan vernieuwing toe en wil je graag eens iets anders? Denk dan zeker eens aan een gietvloer met vloerverwarming.

Gietvloeren zien er niet alleen mooi uit, maar zijn uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming. Bruizt regelt het hele project van A tot Z voor je. Bovendien levert dit type vloer je nog veel meer voordelen op.

Waarom kies je voor een gietvloer in huis en waarom heeft het meerwaarde dit te realiseren via Bruizt? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van gietvloeren en leggen je uit hoe je je hele huis gelijkmatig verwarmt met behulp van passende vloerverwarming.

Gietvloer vloerverwarming

Bruizt Gietvloer mET VLOERVERWARMING

Eigenschappen

 • Egale en naadloze kunststofvloer
 • Flexibel en scheur overbruggend
 • UV bestendig
 • Werkt geluiddempend
 • Geschikt voor vloerverwarming

Bruizt GietvloerEN

Voordelen

 • 100% vloeistofdicht
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Geschikt voor keuken en badkamer
 • Voelt warm en comfortabel

 

Laagopbouw van een PU
een gietvloer met vloerverwarming

​Waarom een gietvloer?

Gietvloeren brengen diverse voordelen met zich mee. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden. Aanwezig vuil is eenvoudig te verwijderen en je hoeft niet bang te zijn voor vuil in voegen, want die zijn er namelijk niet. Deze vloeren zijn vaak probleemloos aan te brengen op al bestaande vloeren. Dit is mogelijk bij zowel particulieren als bedrijven. In vrijwel iedere kamer in huis is de gietvloer met vloerverwarming probleemloos aan te brengen. Met verschillende toepassingsmogelijkheden creëer je altijd een uitstraling die jij mooi vindt.

Wij leveren zowel PU gietvloeren als cementgebonden gietvloeren (ook wel woonbeton genoemd). Naast gietvloeren kun je bij ons ook terecht voor beton ciré vloeren en vloeren van microcement. Ook deze vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Neem een kijkje bij ons aanbod of win advies in bij een van onze experts.

Een gietvloer in combinatie met vloerverwarming

Een gietvloer met vloerverwarming is een perfecte combinatie. Vloerverwarming verhoogt aanzienlijk het comfort in een ruimte of kamer. Waarom werkt deze combinatie zo goed?

– Gietvloeren zijn dunner dan plavuizen zodat het vloeroppervlak sneller warm is.
– Dankzij de goede geleiding is dit systeem uitermate geschikt om te functioneren als hoofdverwarming.
– Dit type vloerverwarming heeft een positieve uitwerking op de luchtcirculatie en luchtvochtigheid zijn. Bovendien hoef je niet bang te zijn voor huisstofmijt.

Ben je overtuigd? Laat ons je dan ondersteunen in je zoektocht naar de juiste gietvloer en vloerverwarming.

Waarom je kiest voor Bruizt

Bruizt is de perfecte partner in het vinden van een geschikte gietvloer met vloerverwarming. Wij zijn specialist in het vormgeven van een stijlvol interieur. Waarom kies je nog meer voor ons bedrijf?

– Wij denken mee en adviseren bij je keuze.
– Wij werken met een vast team van specialisten.
– 1 aanspreekpunt voor zowel het leggen van de gietvloer en vloerverwarming
– Vakmanschap en topkwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
– Het complete leg- en bouwproces is bij ons in goede handen. Op die manier ben je zeker van het gewenste resultaat.
– Wij hebben een ongekende passie voor interieur en zijn daarom een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Wil je meer weten over onze gietvloeren met vloerverwarming? Neem contact op met een van onze specialisten en ontdek wat Bruizt voor je kan betekenen.

Wil je ook een gietvloer met vloerverwarming?

Wil je een prachtige gietvloer met vloerverwarming? Of heb je misschien nog vragen? Neem dan eens contact met ons op. Wij heten je ook graag welkom in onze showroom waar we onze collectie aan je kunnen presenteren! Het aanvragen van een vrijblijvende een offerte is ook mogelijk.

gietvloeren en vloerverwarming combineren perfect

Wij zijn bruizt

 • Passie voor interieur
 • Betrouwbare partner
 • Kwaliteit
 • NOA gecertificeerd
 • Tevreden klant