Corestone Nature vloer

Een corestone Nature vloer heeft een robuuste betonlook en past perfect in een stijlvol interieur. Wil je meer weten over de Corestone Nature gietvloeren en deze zelf bekijken?

 • PASSIE VOOR INTERIEUR
 • BETROUWBARE PARTNER
 • KWALITEIT
 • NOA GECERTIFICEERD
 • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Corestone Nature vloer

Corestone Nature gietvloeren

Corestone Nature vloeren hebben een robuuste betonlook en kunnen tegen een stootje. Deze vloeren zijn tevens een goed en waterdicht alternatief voor woonbeton. Het is een vloer met een lange levensduur waar je jarenlang plezier van hebt. Maak een afspraak in onze showroom wanneer je wilt weten of de Corestone Nature gietvloeren passen bij jouw woonwensen.

IJzersterke en hoogwaardige vloer

Corestone Nature is een hoogwaardige vloerafwerking en is bovendien ijzersterk. Misschien wel de sterkste onder de betonlook vloeren. Corestone Nature vloeren zijn namelijk sterker dan elke andere type ‘betonlook’ vloer omdat het niet vervaardigd wordt op basis cement en water.

Een Corestone Nature gietvloer wordt namelijk vervaardigd van epoxy en quartszand. Epoxy kennen we van werkplaatsen, industriële toepassingen en als horeca vloer en zijn bestemd voor een zeer hoge belasting. Je kunt er letterlijk met een pompwagen of vorkheftruck overheen rijden zonder dat er schades ontstaan. Echter omdat epoxy van zichzelf een kleur bevat en een hoogglans afwerking heeft zijn dit niet de mooiste vloeren.

Een epoxyvloer met een natuurlijke betonlook

Daar hebben we wat op gevonden. Corestone Nature is een epoxy vloer met een mooie natuurlijke betonlook die wordt bereikt door twee kleuren te mengen en door een zandkorrel toe te voegen aan de mix. De vloer krijgt door de zandkorrel een mooie natuurlijke structuur en door de kleurenmix een natuurlijke tekeningen. De Corestone Nature gietvloer wordt aangebracht als een gietvloer met een spaan, maar is door de dikkere gietmassa en de toegevoegde zandkorrel oogt en voelt de vloer veel grover van structuur.

Corestone Nature is de meest harde en meest hufterproof vloer met een natuurlijke betonlook en is bovendien geschikt voor horeca en andere zakelijke toepassingen.

Dikkere gietlaag

Ook heeft de Corestone Nature vloer een dikkere gietlaag dan bijvoorbeeld een kunststof gietvloer. Deze gietmassa samen met de quartz-zand geven de vloer een enorme drukpuntbelasting. De structuur van de quartz-zand is ook voelbaar in de toplaag, waarvoor de Corestone Nature gietvloer gelijk een anti-slip werking heeft.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Soraya
%%tb-image-alt-text%%
Alex

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak
 • Super sterke vloer
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Slijtvast
 • Vloeistofdicht
 • Naadloos

Wij zijn bruizt

 • PASSIE VOOR INTERIEUR
 • BETROUWBARE PARTNER
 • KWALITEIT
 • NOA GECERTIFICEERD
 • TEVREDEN KLANT

Your interior is our gallery

Corestone Nature gietvloer kleuren

Je nieuwe Corestone Nature vloer is de basis van je interieur, en daarom is de keuze van de kleur ook erg bepalend voor de sfeer die je wilt creeëren in je woning. Onze interieurstylisten denken graag met je mee en in onze showroom kun je veel kleurvoorbeelden in het echt bekijken.|

We hebben een uitgebreid assortiment in coretone kleuren waaruit je kunt kiezen, veelal grijstonen of aardetinten.

Ook is er een programma met kleurenblends bestaande uit twee kleuren die ter plaatse door elkaar gemengd worden en net als een gietvloer kun je aangeven of dit subtiel of druk gemengd wil. Op die manier heb je nog een beetje invloed op drukte van de vloer. Wil je een rustige uitstraling? Dan adviseren we een uni kleur te kiezen. De Corestone Nature vloer heeft van zichzelf al mooie slagen en structuren en hoeft niet perse ook nog in kleur.

Wat is het verschil tussen Corestone Nature en andere gietvloeren?

Een belangrijk verschil met woonbeton is dat Corestone Nature vloeistofdicht is. In een woonbeton vloer, of cementgebonden gietvloer, kunnen vlekken trekken in de poriën van het beton. De Corestone Nature vloer is geheel vloeistofdicht en blijft daardoor vlekvrij. Het is dus een ideale vloer voor in de woonkeuken. Er mag wat worden gemorst! Beide vloeren zijn erg sterk en staan garant voor een lange levensduur.

Heb je een hond, kat of andere huisdieren? Dan is Corestone Nature wellicht de juiste vloer voor je. Niet alleen omdat de vloer tegen een stootje kan, maar ook omdat een Corestone Nature vloer niet zo glad is als een gietvloer of microcementvloer. Zo heeft je huisdier duidelijk meer grip en kan hij niet makkelijk uitglijden.

Bezoek onze showroom

Wil je meer weten over Corestone Nature gietvloeren of over onze gietvloeren of beton ciré vloeren? Of wil je zien hoe deze Corestone Nature gietvloer eruit ziet en voelt? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

We laten je graag de mogelijkheden zien en beantwoorden al je vragen. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat kan! Wij doen je graag snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave voor een nieuwe Corestone Nature vloer.

Corestone Nature vs PU gietvloer en beton ciré

Hieronder een vergelijkingstabel voor de diverse gietvloeren.

Type vloerDuurzaamWaterdichtStructuurHardheidFlexibiliteitSlijtvastKrasvastDiktePrijs
Corestone Nature55551555-7mm€100 – 135
Beton ciré54431433-5mm€85 – 119
Microcement 55342444-5mm€85 – 120
PU gietvloer 55133422-4mm€95 – 125
Scores 1 (laagst) – 5 (hoogst)

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!