Corestone vloer

Een corestone vloer heeft een robuuste betonlook en past perfect in een stijlvol interieur. Wil je meer weten over de Corestone gietvloeren en deze zelf bekijken? Maak dan vrijblijvend een afspraak in de showroom met één van onze adviseurs.

Home / Corestone vloer

Corestone gietvloeren

Corestone vloeren hebben een robuuste betonlook en kunnen tegen een stootje. Deze vloeren zijn tevens een goed en waterdicht alternatief voor woonbeton. Het is een vloer met een lange levensduur waar je jarenlang plezier van hebt. Maak een afspraak in onze showroom wanneer je wilt weten of de corestone nature vloeren passen bij jouw woonwensen.

IJzersterke en hoogwaardige vloer

Corestone Nature is een hoogwaardige vloerafwerking en is bovendien ijzersterk. Misschien wel de sterkste onder de betonlook vloeren. Corestone vloeren zijn namelijk sterker dan elke andere type ‘betonlook’ vloer omdat het niet zoals andere betonlook vloeren vervaardigd wordt op basis cement en water.

Corestone gietvloeren zijn namelijk een variant van een epoxy gietvloer die we kennen van garages en bedrijfsruimten, welke bestendig zijn tegen de extreem zware belasting. We creëren een mooie betonlook door 2 natuurlijke kleuren te mengen en voegen daar quartz-zand aan toe voor een natuurlijke uitstraling. Op die manier krijgt de epoxy gietvloer een natuurlijke betonlook uitstraling.

Dikkere gietlaag

Ook heeft de Corestone Nature een dikkere gietlaag dan bijvoorbeeld een kunststof gietvloer. Deze gietmassa samen met de quartz-zand geven de vloer een enorme drukpuntbelasting. De structuur van de quartz-zand is ook voelbaar in de toplaag, waarvoor de Corestone gietvloer gelijk een anti-slip werking heeft.

corestone vloer

Corestone gietvloer

Eigenschappen

 • Slijtvast
 • Vloeistofdicht
 • Naadloos

Voordelen

 • Super sterke vloer
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Geschikt voor vloerverwarming

Beschikbaar in vele kleuren

Je nieuwe vloer is de basis van je interieur, en daarom is de keuze van de kleur ook erg bepalend voor de sfeer die je wilt creeëren in je woning. Onze interieurstylisten denken graag met je mee en in onze showroom kun je veel kleurvoorbeelden in het echt bekijken.

Wat is het verschil tussen Corestone en woonbeton?

Een belangrijk verschil met woonbeton is dat Corestone vloeistofdicht is. In een woonbeton vloer, of cementgebonden gietvloer, kunnen vlekken trekken in de poriën van het beton. De Corestone vloer is geheel vloeistofdicht en blijft daardoor vlekvrij. Het is dus een ideale vloer voor in de woonkeuken. Er mag wat worden gemorst! Beide vloeren zijn erg sterk en staan garant voor een lange levensduur.

Bezoek onze Corestone vloeren showroom

Wil je meer weten over Corestone gietvloeren of over onze gietvloeren of beton ciré vloeren? Of wil je zien hoe deze Corestone gietvloer eruit ziet? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

We laten je graag de mogelijkheden zien en beantwoorden al je vragen. Liever direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat kan! Wij doen je graag snel en geheel vrijblijvend een prijsopgave voor een nieuwe corestone vloer.

Wij zijn bruizt

 • Passie voor interieur
 • Betrouwbare partner
 • Kwaliteit
 • NOA gecertificeerd
 • Tevreden klant