Gietvloeren showroom

Heb je een nieuwe woning of ben je aan het verbouwen? En wil je een nieuwe vloer laten leggen? Doe dan inspiratie op in de gietvloer showroom van Bruizt.

Home / Gietvloeren showroom

bezoek Onze gietvloeren showroom

Kocht je recent een nieuwe woning of ben je aan het verbouwen? En wil je ook een nieuwe vloer laten leggen? Kom dan naar de gietvloeren showroom van Bruizt.

In onze gietvloeren showroom, doe je veel inspiratie op en kun je alle materialen en kleuren in het echt bekijken. Tijdens je bezoek ontdek je welke verschillende soorten gietvloeren er zijn en welke het beste past bij jouw wensen.

Daarnaast krijg je een goed beeld van hoe een gietvloer er in jouw woning uitziet. Voor al je vragen staan onze vakkundige medewerkers in de gietvloer showroom in Utrecht voor je klaar. 

Soorten gietvloeren in onze showroom

In de gietvloer showroom van Bruizt bekijk je de 3 verschillende soorten gietvloeren die we in onze collectie hebben. Het gaat om;

PU-gietvloeren (polyurethaan of kunststof gietvloer)

Een PU-gietvloer is een strakke designvloeren van kunststof (polyurethaan). De vloer is geheel naadloos, zacht en zeer flexibel. Een PU-gietvloer is 100% vloeistofdicht, en daardoor ook geschikt voor in de keuken. De vloer werkt geluiddempend en voelt comfortabel en warm aan. Omdat PU-gietvloeren wel wat gevoelig zijn voor krassen, is er iets meer onderhoud nodig om ze mooi te houden.  

Woonbeton, ook wel bekend onder de naam cementgebonden gietvloer 

Woonbeton, of een cementgebonden gietvloer, heeft een natuurlijke, luxe en authentieke uitstraling. De gietlaag is van echt beton, waardoor de vloer erg sterk en slijtvast is. Ben je op zoek naar die echte robuuste betonlook? Dan is dit de gietvloer voor jou. 

Houd er wel rekening mee dat gietbeton van nature poreus is. Het ontstaan van kleine krimpscheurtjes is daardoor niet uitgesloten. Woonbeton is wel erg onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken. 

Corestone vloeren

Met een Corestone gietvloer kies je voor dezelfde robuuste betonlook vloer als woonbeton, maar heb je ook een waterdichte vloer. Dat is ideaal als je de vloer ook in de keuken of badkamer wilt leggen. Een Corestone vloer is ijzersterk en kan tegen een stootje. Dat komt omdat het niet bestaat uit cement en water, maar uit epoxy en kwartszand. Dat zorgt ervoor dat de vloer ook wat grover oogt en aanvoelt, en ideaal is voor woningen waarbij de vloer af en toe wat te verduren krijgt. 

Ons verhaal

Bij Bruizt zijn we dé specialist als het gaat om het leggen van gietvloeren. Ons ruime assortiment en passie voor stijlvolle interieurs zijn daar het bewijs van. Voor ons zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en tevreden klanten belangrijke pijlers. Wij snappen dat bij het leggen van een nieuwe vloer (vaak tijdens een verbouwing of verhuizing) veel komt kijken. Daarom vinden we het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn die je waar mogelijk begeleidt. We denken dan ook graag met je mee. Door goed te luisteren naar jouw woonwensen en -stijl, helpen we je optimaal bij het uitkiezen van een gietvloer. 

Voor onze gietvloeren werken we alleen met de beste materialen. Zo zijn we in staat om vloeren van hoogwaardige kwaliteit te leveren. Voor het leggen van onze gietvloeren werken we met een vast team van uitvoerende specialisten. Daardoor weten we zeker dat het leggen vakkundig gebeurt en je achteraf nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

De gietvloer showroom

De gietvloeren van Bruizt leveren wij aan klanten in heel Nederland. Weet je al welke gietvloer je wilt, vraag dan direct een gerichte offerte aan. Twijfel je nog over het type gietvloer? Of ben je er nog niet helemaal uit of een gietvloer bij je interieur past? Kom dan naar onze gietvloer showroom in Utrecht. Daar ervaar je hoe het is om een designvloer van Bruizt in je woning te hebben. Bovendien staan onze medewerkers daar voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. 

De gietvloer showroom van Bruizt is dus dé plek om kennis te maken met de verschillende soorten gietvloeren maar je vind er ook onze andere vloeren zoals beton cire vloeren of microcement vloeren. De verschillen tussen de vloeren in onze collectie zijn goed zichtbaar, en we vertellen je er ook graag meer over. Wat zijn de voor- en nadelen van de gietvloeren en welke vloer past dan het beste bij je interieur? Onze showroom is dé plek om daarachter te komen. 

Gietvloeren showroom Bruizt

gietvloer Showroom bezoeken

Ben je toe aan een nieuwe vloer en is een gietvloer een serieuze optie? Maar wil je eerst meer over de verschillende soorten vloeren te weten komen? Of zoek je een plek om veel inspiratie op te doen? Kom dan naar de gietvloer showroom van Bruizt. Je vindt ons centraal gelegen in Nederland. 

Omdat we tijdens je bezoek aan de showroom graag alle tijd voor je maken, is een bezoek altijd op afspraak. Een afspraak maak je door bellen of ons afsprakenformulier in te vullen. Loop jij binnenkort ook een rondje door onze gietvloer showroom? We verwelkomen je graag!   

locatie en afspraak maken

Onze gietvloeren showroom is gevestigd in Utrecht, maar wij bedienen klanten in heel Nederland. In de lijst hieronder vind je meer informatie per plaats waar wij werkzaam zijn. Geen zorgen, wij realiseren ook in jouw woonplaats projecten. Neem gerust contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies of een prijsopgave.

WIL JIJ OOK EEN UNIEKe gietlvoer VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

Wij hebben al vele gietvloeren en betonlook interieurs gerealiseerd bij klanten in heel Nederland. Bekijk een greep uit onze projecten en laat je inspireren. We zien je graag in onze gietvloeren showroom.