beton cire kleuren

Beton cire kleuren – de trends van 2024

Het beton ciré van Bruizt is in vele kleuren verkrijgbaar. Daardoor kun je de betonstuc combineren met vrijwel elke woonstijl. Ben je benieuwd naar de beton cire kleuren trends van dit moment? We vertellen het in dit blog. Een tipje van de sluier: zandtinten!

Bruizt beton cire kleuren

Bij Bruizt kun je kiezen uit maar liefst vijftig beton ciré kleuren. Wie denkt dat beton ciré alleen in grijstinten verkrijgbaar is, heeft het mis. Het gaat van roomwit tot pistache en van zandtinten tot blauw. Grijs is inderdaad een populaire kleur, maar daarnaast heeft Bruizt een shortlist van zo’n elf andere beton ciré kleuren voor badkamers, woonkamers en slaapkamers die veel worden gekozen. Met een beton ciré vloer of een beton ciré muur in de juiste kleur kun je de stijl neerzetten die jij voor ogen hebt. Naast de kleur kun je ook kiezen voor een bepaalde afwerking. Helemaal glad of juist een ruwere afwerking voor een robuuste look. Liever de uitstraling van graniet? Ook dat kan. Tijdens het aanbrengen van de betonpasta bepaalt de installateur in overleg met jou de gewenste afwerking.

De populairste kleuren van dit moment

De beton ciré trendkleuren van 2024? Zandtinten zoals ecru, beige en crème. Deze aardse kleuren combineren goed met donkere accenten zoals stalen deuren, maar ook met natuurlijke materialen zoals hout, rotan, bamboe en linnen. Zo ontstaat een warm en sfeervol interieur met een natuurlijke basis. Een aantal Bruizt beton ciré kleuren die bij deze trend passen zijn Tea (lichtbeige), Blanco (roomwit), Zijde (zandkleurig) en Oester (zand met vleugje olijfkleur). Elke kleur heeft zijn eigen uitstraling en een ander effect op je interieur. Benieuwd naar deze populaire beton ciré kleuren? Maak dan snel een vrijblijvende een showroomafspraak!

Beton ciré kleuren per woonstijl

Het inrichten van je woning begint bij het kiezen van de juiste stijl en kleuren. Beton ciré kun je combineren in vrijwel elke woonstijl en het past in elke ruimte van je huis. Ben je benieuwd welke beton cire kleur bij welke interieursmaak past? We geven een aantal tips:

Industrieel Grijstinten zoals de Bruizt beton cire kleuren Rabbit (lichtgrijs) en Greyhound (middengrijs) geven een ruimte een robuuste uitstraling aan je interieur. Deze kleuren passen goed bij een industriële woonstijl. Mag het nog stoerder? Kies dan voor een ruwe afwerking van het beton ciré.

Landelijk In een landelijk interieur met houten accenten is een combinatie met (donker)grijs beton ciré prachtig. Aardetinten zoals zand, klei en terracotta passen ook bij het natuurlijke karakter van deze woonstijl en zorgen voor een iets zachtere look.

Modern In een modern interieur kun je qua kleuren alle kanten op. Kies je voor subtiele tinten zoals zwart, wit en grijs of juist voor een trendkleur zoals nachtblauw of pistache? Kies uit een van de vijftig kleuren beton cire en maak een match met de rest van je interieur.

Scandinavisch Valt jouw smaak het beste te omschrijven als Scandinavisch? Dan mag een witte vloer eigenlijk niet ontbreken. De populaire beton cire kleur Blanco (roomwit) is prachtig in een licht interieur, net als Cream (crème) en Tea (lichtbeige).

Oosters Een interieurstijl die bezig is aan een opmars. Qua sfeer kun je denken aan de stad Marrakech. Beton ciré kleuren Zijde (zandkleurig) en Oester (zand met vleugje olijfkleur) passen goed bij deze uitstraling. Mooi met ronde vormen, pluimen en natuurlijke materialen. Wist je dat je beton ciré ook in de keuken kunt toepassen?

Kleuradvies van Bruizt stylisten

Een vloer is de basis van je interieur en bepalend voor de uitstraling van een ruimte. Misschien weet je nog niet precies welke beton cire kleur je wilt in je badkamer of woonkamer. Vind je het lastig om een keuze te maken uit alle mogelijkheden?

Bruizt heeft interieurstylisten in dienst, die je kunnen helpen met een kleuradvies. We helpen je graag bij het realiseren van je droominterieur en kleur en uitstraling is hiervan de basis. Het is fijn als je  aangeeft bij het maken van een showroomafspraak dat je graag advies wilt over welke afwerking en kleuren beton cire het best passen in jouw woning.

Je kunt je voorbereiden op dit adviesgesprek door bijvoorbeeld een moodboard te maken. Het helpt ook als je behangstalen, kleurstalen of een staal van een keukenblad of frontje hebt. Dan kunnen wij samen met jou bekijken welke kleur beton cire het best bijpassend is. Of kies je juist eerst de vloer en stem je de rest van het interieur daarop af? In de showroom hebben we van alle beton cire kleuren extra grote vloerstalen. Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om de vloerstaal van jouw keuze even mee naar huis te nemen.

Behoefte aan advies?

We kunnen ons voorstellen dat je de verschillende kleuren beton cire graag in het echt wil bewonderen. In onze beton ciré showroom in Utrecht hebben we grote stalen van alle beton cire kleuren en kunnen we je alles vertellen over het materiaal en de nieuwste kleurtrends. Zo wordt het makkelijker om je een voorstelling te maken van jouw vloer, muur of beton ciré badkamer. Ook kun je hier terecht met al je vragen bij onze interieurstylisten en beton ciré specialisten. Wil je advies over de mooiste beton ciré kleuren voor jouw interieur? Maak vrijblijvend een showroomafspraak. Direct een offerte aanvragen? Dat kan ook!