Muur van beton cire

Een beton ciré muur of wand staat staat prachtig in je woonkamer, badkamer of keuken. Maak een afspraak met één van onze adviseurs om de mogelijkheden en kleuren te bekijken.

 • PASSIE VOOR INTERIEUR
 • BETROUWBARE PARTNER
 • KWALITEIT
 • NOA GECERTIFICEERD
 • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Beton Ciré / Muur van beton cire

Een beton ciré muur in jouw woning

Wilt je een beton ciré muur met een stijlvolle en moderne betonlook? Dan heten wij je welkom bij Bruizt!

Wij zijn gespecialiseerd in het ambacht van beton ciré en geven je muren een nieuwe, stijlvolle look. Wil je meer laten doen dan alleen wanden van beton ciré? Geen enkel probleem! Je kunt bij ons terecht voor de afwerking voor je gehele woning. Wij toveren  je woonkamer, badkamer en keuken om tot ruimtes die niet misstaan in een woonmagazine.

Beton ciré muren

Beton ciré is een decoratief beton voor vloeren, muren, keukens, trappen en badkamers. Het materiaal heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tegelijkertijd een natuurlijk en warm product. Het is in veel verschillende kleuren beschikbaar en omdat het materiaal ambachtelijk met de hand op de muur wordt aangebracht, creëren we hiermee prachtige muren met een unieke betonlook.

Je kunt alleen je wanden met dit materiaal laten afwerken, maar je kunt ook de complete afwerking van je woning aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat het project van A tot Z perfect verloopt.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Soraya
%%tb-image-alt-text%%
Alex

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Onderhoudsvriendelijk en duurzaam
 • Microcement verrijkt met hars
 • Robuust en natuurlijke tekening
 • Waterdicht en slijtvast

Waterdichte wandafwerking

Beton ciré staat natuurlijk prachtig om de vloer en wanden in de woonkamer een betonlook te geven. Maar wat dacht u van een beton ciré muur in de badkamer of keuken? Dankzij de compleet waterdichte afwerking is dit materiaal zeer geschikt om de muur of vloer in de badkamer of keuken mee af te werken. Bovendien kan het in veel gevallen over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Dat scheelt een hoop breekwerk en gedoe.

Past een beton ciré muur ook in jouw interieur?

Een muur van beton ciré, een design betonvloer of een badkamer met betonlook; beton ciré kan door de grote variatie in kleuren en designs in ieder interieur worden toegepast. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten of benieuwd bent naar onze prijzen of werkwijze!

Wij zijn bruizt

 • PASSIE VOOR INTERIEUR
 • BETROUWBARE PARTNER
 • KWALITEIT
 • NOA GECERTIFICEERD
 • TEVREDEN KLANT

Your interior is our gallery

Voorbeelden

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van beton ciré op wanden, vloeren en trappen. Wil je een impressie wat beton ciré voor je interieur kan doen? Kijk dan eens bij onze eerdere projecten. Zo heeft Bruizt bij familie Van Raamsdonk uit Rotterdam de woonkamer en gang voorzien van een prachtige betonlook.

Beton ciré muren in je huis

Wil je ook een beton ciré muur in je huis? Of heb je vragen over de eigenschappen van  dit materiaal? Of wil je je van A tot Z laten adviseren door een echte specialist? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom.

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!