Home / Beton Ciré / Muur van beton cire

Wilt u uw muur een betonlook geven? Kies dan voor een muur van beton ciré!

Wilt u een betonlook muur van beton ciré? Bij Bruizt bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ambacht van beton ciré en geven uw muur een nieuwe, stijlvolle look met beton ciré.

Betonlook muren

Beton ciré is een decoratief beton voor vloeren, wanden en voor badkamers. Beton ciré heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tegelijkertijd een natuurlijk en warm product. Beton ciré is in veel verschillenden kleuren beschikbaar en omdat het materiaal ambachtelijk met de hand op de muur wordt aangebracht, creëren we hiermee prachtige muren met een unieke betonlook.

Zeer geschikt voor de badkamer!

Beton ciré staat natuurlijk prachtig om de vloer en de muur in de woonkamer een betonlook te geven. Maar wat dacht u van een muur van beton ciré in de badkamer of keuken? Dankzij de compleet waterdichte afwerking is beton ciré zeer geschikt om de muur of vloer in de badkamer of keuken mee af te werken. Bovendien kan beton ciré in veel gevallen over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Dat scheelt een hoop breekwerk en gedoe.

Past een betonlook muur ook in uw interieur?

Een muur van beton ciré, een design betonvloer of een badkamer met betonlook; beton ciré kan door de grote variatie in kleuren en designs in ieder interieur worden toegepast. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten!

Voorbeelden

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van woonbeton. Is een design betonvloer misschien iets voor u? Wilt u een impressie wat Beton Ciré voor uw interieur kan doen? Kijk dan eens bij onze eerdere projecten. Zo heeft Bruizt bij familie Van Raamsdonk uit Rotterdam de woonkamer en gang voorzien van een prachtige betonlook vloer!

Enthousiast?

Wilt u ook betonlook muren in uw huis? Of heeft u vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag! U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wij zijn bruizt

  • Passie voor interieur
  • Betrouwbare partner
  • Kwaliteit
  • NOA gecertificeerd
  • Tevreden klant