beton cire muur

Een beton ciré muur of wand staat staat prachtig in je woonkamer, badkamer of keuken. Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs in één van onze showrooms.

 • PASSIE VOOR INTERIEUR
 • BETROUWBARE PARTNER
 • KWALITEIT
 • NOA GECERTIFICEERD
 • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Beton Ciré / beton cire muur

beton ciré wanden en muren: stijlvol en functioneel

Ontdek de unieke aantrekkingskracht van beton ciré muren, een stijlvolle en praktische keuze voor elke ruimte in je huis. Ontdek de mogelijkheden, kleuren en de voordelen van dit materiaal bij Bruizt!

Wij zijn gespecialiseerd in het ambacht van beton ciré en geven je muren een nieuwe, stijlvolle look. Wil je meer laten doen dan alleen wanden van beton ciré? Geen enkel probleem! Je kunt bij ons terecht voor de afwerking van vloeren en wanden voor je gehele woning. Wij toveren je woonkamer, badkamer en keuken om tot ruimtes die niet misstaan in een woonmagazine.

Ambachtelijk en robuust

Beton ciré is een decoratief beton voor vloeren, muren, keukens, trappen en badkamers. Het materiaal heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tegelijkertijd een natuurlijk en warm product. Het is in veel verschillende kleuren beschikbaar en omdat het materiaal ambachtelijk met de hand op de muur wordt aangebracht, creëren we hiermee prachtige muren in de kleur die past bij jouw interieur.

Je kunt alleen je wanden met dit materiaal laten afwerken, maar je kunt ook de complete afwerking van je woning aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat het project van A tot Z perfect verloopt.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Soraya
%%tb-image-alt-text%%
Alex

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak
 • Gemakkelijk schoon te houden
 • Onderhoudsvriendelijk en duurzaam
 • Microcement verrijkt met hars
 • Robuust en natuurlijke tekening
 • Waterdicht en slijtvast

Waterdichte wandafwerking met beton ciré

Beton ciré muren en vloeren staan natuurlijk prachtig in elke woonkamer. Maar dit materiaal is ook uitermate geschikt voor wanden en vloeren in de badkamer of keuken. Het beton ciré van Bruizt is namelijk waterdicht en daarmee het perfecte materiaal om natte ruimtes mee af te werken. Bovendien kan het in veel gevallen over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Dat scheelt een hoop breekwerk. Bekijk hier de video hoe de vakmensen van Bruizt beton ciré op muren en vloeren in de badkamer aanbrengen.

Past een beton ciré muur ook in jouw interieur?

Een muur van beton ciré, een design betonvloer of een badkamer met betonlook of in japandi stijl; beton ciré kan door de grote variatie in kleuren en designs in ieder interieur worden toegepast. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als je meer wilt weten of benieuwd bent naar onze prijzen of werkwijze! Of maak direct een afspraak in één van onze showrooms.

Wij zijn bruizt

 • PASSIE VOOR INTERIEUR
 • BETROUWBARE PARTNER
 • KWALITEIT
 • NOA GECERTIFICEERD
 • TEVREDEN KLANT

Your interior is our gallery

Voorbeelden

Bruizt is dé specialist op het gebiedt van beton ciré en we hebbe dan ook veel ervaring met het aanbrengen van beton ciré op wanden, vloeren en trappen. Wil je een impressie wat beton ciré voor je interieur kan doen? Kijk dan eens bij onze uitgevoerde projecten.

Beton ciré muren in je huis

Wil je ook een beton ciré muur in je huis? Of heb je vragen over de eigenschappen van  dit materiaal? Of wil je je van A tot Z laten adviseren door een echte specialist? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak in één van onze showrooms. Wij zijn gevestigd in Utrecht, Rijswijk en Culemborg.

WIL JIJ OOK EEN UNIEKe beton ciré wand VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen voor je interieur?

Naast beton ciré muren, je dit materiaal ook gebruiken voor de afwerking van vloeren, trappen, keukens en meer. Bekijk onze uitgevoerde projecten voor meer inspiratie.