• PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Eurocol Design Beton

Eurocol Design Beton

Eurocol Design Beton is een kant-en-klare betonstuc pasta die direct te verwerken is op vloeren en wanden. Het is een zeer eenvoudig aan te brengen product en is daarom ook geschikt voor de doe-het-zelver. Eurocol Design Beton is zeer geschikt voor de wat minder intensief gebruikte ruimtes in huis, zoals de slaapkamers.

Voordelen van Eurocol Design Beton:

Het grote voordeel van Eurocol Design Beton is dat het een gebruiksvriendelijke pasta is die reeds op kleur in de emmer zit. Je kunt er zeer eenvoudig mee werken en het is een geschikt product voor droge ruimtes met een niet al te grote belasting, zoals een slaapkamer. Met Eurocol Design Beton geef je bijvoorbeeld een slaapkamerwand een prachtige betonlook.

Nadelen van Eurocol Design Beton:

Een groot nadeel van Eurocol design beton is dat het niet waterdicht is en daarom raden wij het af om dit product te verwerken in een badkamer. Een ander nadeel is dat de puntbelasting laag is en
vergelijkbaar met een gietvloer. Hierdoor zal dit materiaal wat sneller aangetast worden en eerder kleine slijtages laten zien, zoals krasjes. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van hoe de ruimte wordt gebruikt.

Wij hebben wel een aantal andere, juist zeer geschikte materialen om je badkamer of douche te voorzien van beton of een betonlook. Vraag ons naar de  mogelijkheden. Je bent ook van harte welkom in onze showroom (Utrecht, vlak langs de A4) om alle woonbeton soorten te bekijken. We adviseren je graag!

Wij zijn bruizt

  • PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT

Your interior is our gallery

Wil je een vloer van Eurocol Design Beton?

De verwerkers van Bruizt zijn zeer ervaren met dit product en kunnen er dan ook de mooiste designvloeren mee vervaardigen. Weet je al precies wilt je wilt? Laat het ons weten!

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!