Beton ciré vloer – Design betonvloer

Bruizt maakt ambachtelijke beton ciré vloeren. Wilt u ook een design betonvloer?

Een stijlvol interieur begint met een prachtige design beton ciré vloer van Bruizt. Het beton ciré van Bruizt is een decoratief beton waarmee de mooiste design betonvloeren gemaakt kunnen worden. Onze beton ciré vloeren zijn sfeerverhogend, robuust en onderhoudsvriendelijk.

Beton ciré vloer: supermooie en heel praktische design betonvloer

Beton ciré combineert de unieke uitstraling van beton met comfort: beton ciré is waterdicht, makkelijk schoon te houden en oogt warm. En omdat beton ciré  ambachtelijk met de hand wordt aangebracht, creëer je hiermee een unieke betonlook. Beton ciré is in tientallen  verschillende kleuren beschikbaar, waardoor er voor iedere woning en interieurstijl wel een passende kleur te vinden is.

De kwaliteit van de design betonvloeren van Bruizt

Bruizt is gespecialiseerd in het ambacht van beton ciré. Wij leveren supersterke betonvloeren die krasbestendig en slijtvast zijn. Door de topcoatings bent u verzekerd van jarenlang woonplezier!
Daarnaast zijn onze vloeren waterafstotend, wat betekent dat zij zeer goed kunnen worden toegepast in vochtige ruimtes zoals badkamers, toiletruimtes en keukens.

Unieke formule voor een waterdichte betonvloer

Het beton ciré van Bruizt bevat een speciale formule waardoor onze design betonvloeren 100% waterafstotend zijn. Daardoor zijn onze design betonvloeren uitstekend geschikt voor badkamers, douchecabines, toiletten en keuken. Wilt u weten wat wij voor uw interieur kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag!

Voordelen van beton ciré

Bekijk hier wat de voordelen zijn van beton ciré.

Aanbrengen van een beton ciré vloer

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van woonbeton. Is een design betonvloer misschien iets voor u? Wilt u een impressie wat Beton Ciré voor uw interieur kan doen? Kijk dan eens bij onze eerdere projecten. Zo heeft Bruizt bij familie Van Raamsdonk uit Rotterdam de woonkamer en gang voorzien van een prachtige betonlook vloer!

Enthousiast?

Wilt u ook een design vloer van beton ciré in uw huis? Of heeft u vragen over betonvloeren of de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag! Of vraag gewoon vrijblijvend een offerte aan.