DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonvloer Utrecht

In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, biedt Bruizt een ijzersterk product met de natuurlijke uitstraling en structuur van beton. Woonbeton in Utrecht is in vele kleuren verkrijgbaar, zowel in diverse grijstinten als in aardetinten. Het systeem is naadloos en zeer geschikt om aan te brengen op vloeren en wanden.

Ontdek de kracht van Woonbeton!

Een natuurlijk designproduct dat tegen een stootje kan en zich thuis voelt in elk modern interieur. Bijvoorbeeld voor in je woning, winkels, kantoorruimte.

Betonvloer in Utrecht is niet alleen een schitterend product en biedt de volgende voordelen:

  1. watervast

  2. hygiënisch 

  3. naadloos 

Door de sterke hechting is woonbeton vrijwel overal op aan te brengen. Standaard brengen we twee lagen woonbeton aan. De eerste laag geeft later in het proces structuren weer. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk.

Na het uitharden en schuren wordt de woonbeton behandeld met een PU-sealer-systeem. Deze coating laag beschermt de beton ciré en zorgt ervoor dat het oppervlak waterbestendig is. Woonbeton heeft een natuurlijke uitstraling door de matte afwerklaag.

Door de natuurlijke, matte afwerking oogt woonbeton als verweerd beton dat goed te combineren is met zowel een modern interieur als een klassieke inrichting. 

Onderhoud woonbeton Utrecht

Woonbeton in Utrecht kun je het beste reinigen met een lauw sopje met eco-afwasmiddel of groene zeep. Je kunt de oppervlakte eenvoudig afnemen met een doekje of met een swiffer. 

Het veelvuldig gebruik van chemische- of bijtende middelen kan de toplaag op den duur aantasten. Het is in dat geval mogelijk weer een nieuwe toplaag aan te brengen. 

Wil je meer weten over betonvloer Utrecht? Stuur ons dan een email of vul het contactformulier in.

Ben je benieuwd naar onze prijzen? Kijk voor de prijs van een betonnen vloer Utrecht op onze prijslijst of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!