• PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Betonvloer Utrecht

Ben je op zoek naar een betonvloer leverancier in Utrecht?

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en overweeg je een betonvloer? Kom dan eens kijken bij Bruizt, betonvloeren specialist in Utrecht! Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van beton ciré, gietvloeren en betonvloeren.

Betonvloeren en designbeton in je woning is hip en trendy. Het is een stijlvolle aanvulling op je interieur dat je jarenlang woonplezier zal bezorgen. Door de supersterke kwaliteit van het materiaal hoef je je nooit zorgen te maken over beschadigingen. Betonvloeren en beton ciré is door de topcoating krasbestendig en slijtvast! Daarnaast is het schoonmaken van een beton interieur lekker makkelijk. Het naadloze geheel zorgt dat je nooit meer last hebt van vieze of verkleurde voegen, en de topcoating maakt je vloer of wand vuilafstotend waardoor het afnemen met een doekje vaak voldoende is.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Soraya
%%tb-image-alt-text%%
Alex

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak

Showroom | Betonvloer Utrecht, direct aan de A2 (gratis parkeren)

In onze showroom kunnen we je zowel de materiaalsoorten laten zien, als de mogelijkheden in kleuren en structuren. Ook kunnen we je de verschillen laten zien tussen de materialen en vertellen we je met plezier wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn. Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projectpagina! Daar vind je diverse projecten met woonbeton en betonvloeren in en nabij Utrecht.

Betonvloeren specialist Utrecht

Bruizt heeft jarenlange ervaring met design beton en betonvloeren. Wij hebben veel mooie projecten mogen doen en daar zijn we trots op. Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van betonvloeren in regio Utrecht. Wanneer je meer wilt weten over de eigenschappen van onze betonvloeren en designbeton, breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in Utrecht!

Wil je graag een woonbeton, beton ciré of gietvloer in het echt zien?

Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. We hebben in onze showroom verschillende vloeren en wanden gepresenteerd en vertellen je graag meer over kleuropties en mogelijkheden van onze producten onder het gemak van een goede kop koffie. Onze locatie is centraal gelegen en zeer makkelijk te bereiken met de auto. Bovendien kun je gratis parkeren voor de deur. We zijn gevestigd pal naast de A2 bij Utrecht. We werken op afspraak dus bel of mail ons even voor gunstig tijdstip.

Betonvloer Utrecht showroom | Afspraak maken

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!