DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Betonlook wanden van Beton Ciré

Je wilt graag een prachtig interieur en tegelijkertijd plezierig wonen? Dat kan met Beton Ciré van Bruizt! Beton Ciré is een decoratief beton voor vloeren, wanden, en zelfs voor meubels.

Beton Ciré heeft een robuuste en stoere uitstraling maar is tegelijkertijd een natuurlijk en warm product. Beton Ciré is in veel verschillenden kleuren beschikbaar. En omdat Beton Ciré ambachtelijk met de hand op de muur wordt aangebracht, creëer je hiermee prachtige wanden met een unieke betonlook.

Betonlook wand in de badkamer?

Beton Ciré staat natuurlijk prachtig in de woonkamer. Maar wat dacht u van betonlook wanden in uw badkamer of keuken?

Dankzij de compleet waterdichte afwerking is Beton Ciré zeer geschikt om de wanden of vloeren in uw badkamer of keuken mee af te werken. Bovendien kan Beton Ciré in veel gevallen over bestaand tegelwerk worden aangebracht. Dat scheelt een hoop breekwerk en gedoe.

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van woonbeton. Wilt u een impressie wat Beton Ciré voor uw interieur kan doen? Kijk dan eens bij onze eerdere projecten. Zo heeft Bruizt bij familie Nielsen uit Amsterdam de muren in de woonkamer een prachtige betonlook met Beton Ciré gegeven.

Enthousiast?

Wilt u ook wel wanden met betonlook in uw huis? Of heeft u vragen over de eigenschappen van Beton Ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag!