DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Workshops beton ciré aanbrengen

Wil je leren om met beton ciré te werken? Wil je leren om een prachtige vloer, muur of meubel te maken met beton ciré? Volg dan een workshop beton ciré van Bruizt!Beton ciré is helemaal hot en je ziet het steeds meer terug in het interieur. Van badkamer vloer, tot wanden in de woonkamer: betonlook kan overal.

Bruizt heeft een zeer gebruiksvriendelijk product ontwikkeld dat eenvoudig is aan te brengen door de doe-het –zelver. Het vraagt wel enige oefening! Volg daarom een beton ciré workshop van Bruizt en ervaar zelf wat een fantastisch materiaal beton ciré is! Schrijf je nu in (via het formulier onderaan deze pagina)!

Tijdens de workshops zullen we stilstaan bij een stukje theorie, maar het is vooral een praktische workshop. Na het volgen van een workshop heb je de basis geleerd om het materiaal zelf te kunnen aanbrengen.

Datum

Tijd


Plaatsen

beschikbaar

Lokatie

Zondag 22 oktober 


14.00-16.00

Gratis Demonstratie 
workshops 

-

Nijhof Baarn
Minervaweg 3, 3741 GR Baarn

Vrijdag 27 juli 2017

18.00-20.10

Workshop beton ciré DHZ

8

Nijhof Baarn 

Minervaweg 3, 3741 GR Baarn 


We werken met kleine groepjes, zodat er voor iedere deelnemer voldoende aandacht is. Dus meld je snel aan!

Reserveren kan via het formulier hieronder. Als u interesse hebt in een workshop op een andere datum of als u met een eigen groep wilt deelnemen, of als je een andere vraag hebt over de workshops, neem dan vooral contact met ons op.

Niveau
De workshops zijn geschikt voor de gemiddelde Doe-Het-Zelver, maar ook voor vakmensen die kennis willen maken met het product.

Kosten
De kosten voor de workshop bedragen €65 euro (incl BTW en gebruik van materialen). We vragen het bedrag van €65 contant mee te brengen OF van tevoren over te maken op rekening nummer: NL60TRIO0338414789 ovv 'Workshop beton ciré'
Cashback-actie: als u na de workshop 1 of meer emmers beton ciré (7 kg) aanschaft, krijgt u €25 korting op de workshop.

Praktisch
De workshops worden gegeven door Bruizt in samenwerking met Nijhof Wonen

Parkeren is gratis.

Inschrijven voor de workshop: