Workshop Beton Ciré

Zelf beton ciré aanbrengen?

Wil je leren om een prachtige vloer, muur of meubel te maken met beton ciré? Volg dan een workshop beton ciré van Bruizt!

Beton ciré is helemaal hot en je ziet het steeds meer terug in het interieur. Van badkamer vloer, tot wanden in de woonkamer: betonlook kan overal. Naast de uitstraling is ook de kwaliteit een goede reden om beton ciré in je interieur te verwerken. Beton ciré is supersterk en slijtvast, een slimme investering dus!

Bruizt heeft een zeer gebruiksvriendelijk product ontwikkeld dat ook eenvoudig is aan te brengen door de doe-het-zelver. Het vraagt wel enige oefening! Volg daarom een workshop beton ciré van Bruizt en ervaar zelf wat een fantastisch materiaal het is! Schrijf je nu in (via het formulier onderaan deze pagina)!

Inhoud van de workshop “zelf beton ciré aanbrengen”

Tijdens de workshop zullen we stilstaan bij een stukje theorie, maar het is vooral een praktische workshop. Na afloop heb je de basis geleerd om zelf beton ciré te kunnen aanbrengen.

Workshop beton ciré – data en tijden

Bruizt is gespecialiseerd in het ambacht van beton ciré. Wij leveren supersterke betonvloeren die krasbestendig en slijtvast zijn. Door de topcoatings bent u verzekerd van jarenlang woonplezier!
Daarnaast zijn onze vloeren waterafstotend, wat betekent dat zij zeer goed kunnen worden toegepast in vochtige ruimtes zoals badkamers, toiletruimtes en keukens.

Workshop beton ciré - doe het zelf

Datum: woensdag 30 oktober 2019

Tijd:  18:00 – 20:00 uur

Plaatsten beschikbaar: 8

Locatie:

Showroom Bruizt
Proostwetering 18A
3543 AC Utrecht

We werken met kleine groepjes, zodat er voor iedere deelnemer voldoende aandacht is. Dus meld je snel aan!

Inschrijven voor een beton ciré workshop kan via het formulier hieronder. Als je interesse hebt in een workshop op een andere datum of als je met een eigen groep wilt deelnemen, neem dan gerust even contact met ons op. Ook als je andere vragen hebt over ons of over beton ciré kun je ons natuurlijk een bericht sturen.

Niveau

De workshops zijn geschikt voor de gemiddelde Doe-Het-Zelver, maar ook voor vakmensen die kennis willen maken met het product. Tijdens de workshop is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen €65 euro (incl BTW en gebruik van materialen). We vragen het bedrag van €65 contant mee te brengen óf van tevoren over te maken op rekening nummer: NL60TRIO0338414789 o.v.v. ‘Workshop beton ciré’.

Praktisch

De workshops worden gegeven door specialisten van Bruizt.

Inschrijven voor de workshop