Schrijf je nu snel in voor onze volgende workshop Beton Cire – doe het zelf en leer hoe je zelf een betonstuc meubel, wand of vloer maakt.

Wat is beton cire?

Beton cire is een decoratief beton voor badkamers, wanden, vloeren en trappen. De betonstuc is zelfs geschikt voor op je aanrechtblad. Doordat het product volledig gestuukt wordt aangebracht, krijg je een unieke en ambachtelijke look. Ondanks het stoere karakter geeft het een warme en natuurlijke uitstraling. Bij Bruizt werken we met een beton cire van hoogwaardige kwaliteit en plaatsen we alle lagen die nodig zijn voor een perfect resultaat. Beton cire is in vele kleuren verkrijgbaar. We denken graag mee over de kleurkeuze.

Wat kun je verwachten van de workshop?

Tijdens de workshop zullen we de theorie bespreken, maar het is vooral een praktische workshop. We gaan jullie goed kennis laten maken met het product. Als je thuis een meubelstuk hebt die je graag wilt bewerken met beton cire kun je die natuurlijk meenemen.

Kan iedereen zich inschrijven?

Bruizt heeft een eenvoudig te gebruiken beton cire ontwikkeld waar de ‘doe het zelver’ goed mee uit de voeten komt. Maar ook vakmensen zijn van harte welkom om het product te leren kennen.

Aantal plaatsen:

We geven graag alle deelnemers genoeg tijd en aandacht en daarom hebben we een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. In totaal hebben we plek voor 8 deelnemers, schrijf je daarom snel in.

Datum:

De datum voor de volgende workshop is gepland op 17 april.

Locatie:

De workshop zal plaatsvinden bij ons in de showroom op de Proostwetering 103 e 3543 AC in Utrecht.

Tijd:

We zullen om 18.00 van start gaan. We zien graag dat iedereen een kwartier van te voren aanwezig zijn, dan kunnen we op tijd starten. De workshop duurt tot 20.00

Praktische info

De workshop wordt gegeven door Bruizt specialisten. Snack en een drankje wordt door ons verzorgd. Wie zien jullie graag bij de volgende workshop!