DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Woonbeton vloer

Je wilt een prachtig interieur en tegelijkertijd plezierig wonen! Het kan met een woonbeton vloer van Bruizt. Onze woonbeton vloeren zijn sfeer verhogend, robuust en onderhoudsvriendelijk.

Een betonvloer van woonbeton voor een modern interieur bestaat uit gladde betonlagen van ongeveer 1,5 millimeter. Door harde materialen te gebruiken biedt een woonbeton vloer een optimaal sterk eindresultaat. 

Een woonbeton vloer van Bruizt bestaat uit een 7-laagssysteem: 1.hechtprimer, 2. egalisatie, 3.hechtprimer, 4.eerste betonlaag, 5.tweede betonlaag, 6.PU coating, 7.toplaag  

Egalisatie is een belangrijke basis voor een kwalitatieve woonbeton vloer. Daarom verzorgt Bruizt ook voor de egalisatie van de ondervloer. We kunnen afhankelijk van wat wenselijk een vloer tussen de 3mm en 20mm egaliseren. 

Een betonvloer van woonbeton is ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

Een woonbeton vloer is onder meer op een houten, cement, gips en op een kunststof ondergrond te plaatsen. De eerste laag geeft later in het proces structuren weer. Bij het plaatsen van de tweede laag worden de schakeringen duidelijk. We kunnen het grof of juist glad aanbrengen en eventueel afmessen met een Venetiaanse stucspaan, afhankelijk van de gewenste uitstraling.

Na het uitharden en schuren van het oppervlak wordt de woonbeton vloer standaard 2 keer behandeld met een PU-sealer. Deze coating laag beschermt de woonbeton en zorgt ervoor dat het waterbestendig is.

Het eindresultaat is een schitterende betonvloer van woonbeton waar je jarenlang van kunt genieten.

Interesse? Kijk voor een prijsindicatie van onze woonbeton vloeren op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!