DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Woonbeton Utrecht

Bent je woonachtig in Utrecht en omgeving en ben je op zoek naar woonbeton voor je huis of kantoor? Dan ben je bij Bruizt aan het juiste adres!

Woonbeton in Utrecht en omgeving

Bruizt heeft verschillende woonbeton projecten in Utrecht gerealiseerd. Zo heeft Bruizt voor de familie Wiersema uit Utrecht een droombadkamer gecreëerd, waarbij de robuuste uitstraling van woonbeton is gecombineerd met strakke, witte muren. De vloer is gemaakt van beton ciré, en afgewerkt met een speciale laag om het waterdicht te maken. 

Kijk bij onze projecten om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van woonbeton in jouw interieur.

 

Bruizt is niet alleen in Utrecht en omstreken actief met woonbeton projecten. Ook in de regio Amsterdam, Amersfoort, Den Haag en Rotterdam hebben wij woonbeton projecten gerealiseerd.

Enthousiast?

Wil je ook woonbeton of beton ciré in jullie interieur? Of heb je vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren je graag! Of vraag gewoon direct een vrijblijvende offerte aan!

   

Woonbeton: slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Wil je het interieur een strak en minimalistisch karakter geven en daarbij slijtvastheid en krasvastheid de boventoon laten voeren? Dan is woonbeton een goede keuze. Woonbeton is sterker dan gietvloeren en een woonbetonvloer is zeer slijt- en krasvast. Woonbeton is toepasbaar in alle vertrekken in het huis. Dankzij de enorme slijtvastheid en het gemak in onderhoud is woonbeton zeer geschikt voor gezinnen met kinderen of huisdieren, en voor winkels en kantoren.