We heten je welkom in de showroom van Bruizt

Bruizt is de specialist in microcement vloeren/wanden, gietvloeren en beton ciré badkamers. Met onze ervaring krijg je een top kwaliteit vloer of badkamer waar je jarenlang van kunt genieten.

We heten jullie zowel doordeweeks als op zaterdag van harte welkom bij ons in de showroom. Je kunt voor de deur parkeren en de koffie staat al voor je klaar. We nemen samen de interieurwensen, plattegrond, planning en specificaties door. Op basis van het gesprek maken we graag een vrijblijvende offerte. Het bepalen van de uiteindelijke kleur kan lastig zijn, daar helpen we je dan ook graag bij. Het is natuurlijk altijd mogelijk om daarvoor een tweede afspraak te maken of staaltjes te lenen.

Waarom je voor Bruizt moet kiezen? We nemen graag de tijd voor onze klanten om alle woonwensen door te nemen. We geven kleuradvies en hebben oog voor detail. Kwaliteit materialen, top service en vertrouwen is waar het bij ons om draait.

Mocht je kiezen voor een vloer of badkamer van Bruizt dan nemen we voor de start van de opdracht een kijkje bij je thuis voor een nameting en het lopen van onze checklist. De klus wordt opgepakt door iemand uit ons vaste team en je hebt 1 communicatiepunt. Wel zo fijn!

Vraag nu een offerte aan of maak gelijk een afspraak in de showroom.

Keuken in de showroom van Bruizt. Beton ciré keukenblad en kastjes. Planten en accessoires toegevoegd.  Grote, open plankenkast met decoratie als foto's, poster, platenspeler en diverse potten in showroom Bruizt.  Grote planten, hangplant, torso met lederen jurk en zwarte kast in showroom Bruizt. Showroom Bruizt

Is Utrecht niet om de hoek, dan ben je ook van harte welkom bij een van de Woninginrichting-Aanhuis winkels of bij Nijhof in Baarn waar we een samenwerking mee hebben. Maak kennis met de trotse dealers van Bruizt!

Woninginrichting-Aanhuis

Woninginrichting-Aanhuis is een van de trotse partners van Bruizt. Onze stalen beton cire staan momenteel in meerdere Aanhuis winkels door heel Nederland en in de toekomst kun je in maar liefst 60 Aanhuis winkels een beton ciré vloer of badkamer van Bruizt aanschaffen. Trots op deze fijne samenwerking!

Deze mooie winkel formule is tevens al een paar seizoenen de vaste partner van Weer verliefd op je huis, te zien op SBS6. Bruizt had de eer om voor het programma een gezin uit Purmerend te verrassen met een nieuwe beton cire vloer.

Neem snel een kijkje bij een van de winkels.

Bruizt stalen bij dealer Woninginrichting aanhuisAanhuis Zutphen is blij met de nieuwe stalen beton cire.

Nijhof

In Baarn staat warenhuis Nijhof een dealer waar Bruizt al langere tijd mee samenwerkt. Naast de verkoop van onze betonstuc vinden onze beton cire workshops in het warenhuis plaats. Op 24 januari staat onze volgende workshop beton cire gepland. Schrijf je snel in!

Workshop beton cire maken van Bruizt in NijhofImpressie van onze workshop beton cire in Nijhof. 

Floorplaza

Ook Floorplaza in Utrecht is een trotse dealer van Bruizt. Naast ons beton cire vloer-/wandafwerking kun je ook een PU-gietvloer bij onze partner aanschaffen. Ben je op zoek naar een expert op het gebied van het installeren van vloerverwarming? Dan ben je bij Floorplaza aan het juiste adres.

Bruizt stalen groot en klein bij dealer FloorplazaBruizt heeft een mooie plek gekregen in de showroom van Floorplaza.