Wat is beton ciré?

Woontrend: wat is beton ciré en wat doet het voor uw interieur?

Waarom is beton ciré zo gewild?

Beton ciré is helemaal hip en trendy tegenwoordig. Dat komt vooral door de uitstraling die het materiaal heeft en de mate waarin u het design helemaal zelf kunt bepalen. Daarnaast hebben wij een unieke formule toegevoegd aan onze beton ciré, waardoor uw vloer, wand of badkamer waterafstotend en vochtbestendig wordt.

Wij hebben een perfect beton ciré voor ieder interieur

Beton ciré geeft uw woning precies de uitstraling die u zelf binnen uw interieur in gedachten heeft. Kiest u voor modern of klassiek? Of voor industrieel? Bruizt is gespecialiseerd in het ambacht van beton ciré en wij maken uw vloer, wand of badkamer precies zoals u dat wilt! Zo kunt u jarenlang genieten van een design vloer of wand die waterafstotend, slijtvast én makkelijk te onderhouden is.

Maar wat is beton ciré precies?

Beton ciré, ook wel bekend als woonbeton of betonstuc, is een betonstuc dat uit Frankrijk is overgewaaid. Het is een decoratief beton dat geschikt is voor vloeren, wanden en vochtige ruimtes zoals badkamers. Het combineert de uitstraling van beton met comfort: beton ciré is makkelijk schoon te houden, en voelt warm aan. En omdat beton ciré  ambachtelijk met de hand op de muur wordt aangebracht, creëer je hiermee prachtige wanden met een unieke betonlook.

Wat is beton ciré van Bruizt en waarom is het zo bijzonder?

De formule die wij gebruiken om ons beton ciré te maken, is uniek. Deze formule zorgt ervoor dat het beton ciré waterafstotend wordt. En dat is een groot voordeel: hierdoor kunt u ons beton ciré ook gebruiken voor uw badkamer, het toilet of bijvoorbeeld als achterwand in de keuken. Naast vochtbestendigheid, is beton ciré ook krasbestendig en slijtvast. Door de topcoating die we aanbrengen bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.

Beton ciré is er in eindeloos veel kleuren

Beton ciré is in veel verschillende kleuren beschikbaar, waardoor er voor iedere woning en interieur stijl wel een passende kleur te vinden is. Van allerlei grijstinten, tot pistache en blauw. De mogelijkheden zijn eindeloos! Tijdens de installatie van beton ciré wordt de structuur van het oppervlak bepaald. Bekijk hier voorbeelden van beton ciré interieurs.

Wat zijn de voordelen van beton ciré?

  • waterafstotend
  • krasbestendig en slijtvast
  • makkelijk te onderhouden en schoon te maken

Inspiratie opdoen?

Bruizt heeft veel ervaring met het aanbrengen van beton ciré. Zo heeft Bruizt bij familie Nielsen uit Amsterdam de muren in de woonkamer een prachtige betonlook met beton ciré gegeven.

Enthousiast?

Bent u benieuwd of beton ciré ook in uw woning aangebracht kan worden? Of heeft u vragen over de eigenschappen van beton ciré? Neem dan eens contact met ons op. Wij adviseren u graag! Of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Meer weten over wat beton ciré is of meer lezen over woonbeton van Bruizt?