Toepassingen beton ciré

Bruizt is gespecialiseerd in het ambacht van beton ciré. Maar waar kan beton ciré worden toegepast?

Een interieur met beton is hip en trendy. Maar waar kan beton ciré worden toegepast? Op deze pagina geven we aantal voorbeelden van beton ciré toepassingen, en vertellen we u waarom beton ciré zo geschikt is om uw interieur mee te verfraaien. Het materiaal heeft grote voordelen ten opzichte van andere vloerafwerkingen. Lees snel verder!

Waar kan beton ciré worden toegepast?

Beton ciré toepassingen

Betonlook stucwerk is een afwerking die zeer stijlvol, modern en sterk is en prachtig staat bij iedere inrichting. De robuuste uitstraling van beton geeft een gevoel van luxe en comfort. Daarnaast is het materiaal is zeer sterk en slijtvast, en staat bekend om het schoonmaakgemak. Het beton ciré van Bruizt is geschikt woonruimtes, kantoren, badkamers en keukens. Door onze unieke formule is ons beton ciré van nature waterafstotend en daardoor geschikt voor vochtige ruimtes. Beton ciré kan op zowel wanden, als vloeren en in douchecabines worden aangebracht. Ook wastafels en trappen kunnen voorzien worden van beton ciré.

Hoe voelt beton ciré aan?

In tegenstelling tot industrieel beton, voelt beton ciré niet koud aan en is het daardoor perfect voor toepassing op vloeren en wanden in een woning. Afhankelijk van uw eigen design wensen, wordt het materiaal ruw opgeschuurd of helemaal glad gemaakt. Wij adviseren u graag over de mogelijke designs, kleuren en topcoatings. neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk onze voorbeelden: waar kan beton ciré worden
toegepast?

  • woonruimten zoals slaapkamers, hallen, garages
  • vochtige ruimten zoals badkamers, keukens en toilet
  • douche

Bruizt heeft veel ervaring met het installeren van beton ciré in interieurs. Wij hebben veel mooie projecten om te laten zien. Bekijk onze beton ciré inspiratiepagina voor inspiratie en voorbeelden.

Wilt u meer weten over beton ciré?

Wilt u weten hoe we uw interieur kunnen verfraaien? Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij adviseren u graag.

Lees meer over beton ciré toepassingen: