Van 2 tot en met 7 oktober zal er weer een nieuwe editie van de VT wonen & design beurs plaatsvinden. De beurs zal plaatsvinden in de Amsterdam RAI en is geopend van 10 tot 18. Heb je getekend voor een nieuwe woning of heb je een renovatie op de planning staan? Bezoek dan de grootste woonbeurs van ons land en laat je inspireren!

Bruizt op de beurs

Bruizt interior design is natuurlijk van de partij! Wat kun je van ons verwachten tijdens de VT wonen en design beurs? We zullen de nieuwste trends met jullie delen. En je kunt bij ons terecht voor vragen en meer informatie over de mogelijkheden van betonlook in jouw woning. Bij drukte kun je natuurlijk je contactinformatie bij ons achterlaten en dan zullen wij contact met je opnemen. We kunnen dan vrijblijvend een offerte voor je maken of een afspraak inplannen in onze showroom.

Onze stand

De VT wonen en design beurs is onder verdeeld in verschillende hallen. Wij zullen met onze stand in hal 12 staan op nummer 12.071. We zijn as we speak bezig met het ontwikkelen van een super gave stand die natuurlijk helemaal in het teken staat van betonlook. We kunnen niet wachten om het eerste ontwerp met jullie te delen.

Volg onze weg naar de beurs

Volg ons op social media voor een exclusieve sneak peak achter de schermen van de beurs. Maar ook onze weg naar de beurs toe zullen we met jullie delen. Zoals het ontwerpen van de stand, het opbouwen van de stand en nog veel meer. Bruizt is te volgen op Facebook, Instagram, Pinterest, Linkedin en natuurlijk kun je onze beton blog blijven volgen.

We hopen jullie allemaal te zien in oktober! Heb je vragen over de beurs, neem dan contact met ons op.