Vanaf heden is Bruizt een trotse member van NOA, de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven. Zo weten onze klanten dat ze kiezen voor een betrouwbare partij die staat voor vakmanschap.

Wat is NOA?

NOA is een brancheorganisatie voor ondernemers in de afbouw. De organisatie telt maar liefst 1700 leden! Stukadoors, vloerenbedrijven, maar ook bedrijven in natuursteun en plafonds kunnen zich aanmelden. NOA is een sterke partner, de leden zijn samen verantwoordelijk voor maar liefst 75% van de omzet in de afbouw. Bruizt is dan ook een trots lid.

Dit betekent NOA voor onze klanten

Samen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond heeft NOA over de algemene consumentenvoorwaarden afspraken gemaakt. Als lid van NOA moet je deze opvolgen. De klanten krijgen zo extra zekerheid van Bruizt.

Wat zijn de voorwaarden en garanties?

  • We kunnen aan onze klanten laten zien onder welke voorwaarden we werken. Wat staat hierin? Alles over garantie, levering en de koop.
  • Alle rechten en plichten van ons en de klant zijn duidelijk vermeld.
  • Met de NOA Afbouwgarantie geef je de klant vertrouwen en zekerheid. En dat vinden wij bij Bruizt zeer belangrijk!
  • Lidmaatschap laat aan de klanten zien dat tevredenheid en kwaliteit als belangrijke factoren worden beschouwen.

Neem een kijkje op onze bedrijfspagina

Benieuwd naar onze specialiteiten en wat ons bijzonder maakt, neem dan een kijkje op onze bedrijfspagina. Elk lid van NOA heeft een eigen pagina. De Bruizt pagina is te vinden op www.noa.nl/ledenoverzicht.

Wil je meer informatie over de NOA ontvangen, neem dan contact met ons op.

Bruizt eigenaar Alex houdt NOA certificaat in handen