Home / Staal / Stalen kozijnen

Stalen kozijnen

Een stalen kozijn biedt vele voordelen ten opzichte van een houten, kunststof of aluminium kozijn. Een stalen kozijn is zeer duurzaam, stootvast en vertoont geen deuken, krassen of scheuren. Ook is staal ongevoelig voor temperatuurschommelingen en veranderingen in de luchtvochtigheid. Dankzij de poedercoating zal het staal niet roesten of corroderen. Kortom, staal is super duurzaam. Het is zowel geschikt voor binnen als buiten. Wil je stijlvolle kozijnen die met elke bouwstijl te combineren is, dan kunnen wij stalen kozijnen aanbevelen!

Voordelen Stalen Kozijnen

We zetten de voordelen van stalen kozijnen voor je op een rijtje:

  • stoot- en vormvast
  • geschikt voor zowel binnen als buiten
  • zeer onderhoudsvriendelijk
  • duurzaam 

Welke soorten stalen kozijnen zijn er?

Alles is mogelijk! We kunnen het staal in alle vormen en maten vervaardigen. Graag maken we ook voorafgaande een akkoord een aantal 3d-tekeningen voor je zodat je kunt zien hoe de opstelling eruit komt te zien. Onze stalen deuren worden standaard voorzien van mat zwarte poedercoating om te zorgen dat het staal roestvrij blijft. Wil je graag een andere afwerking van de stalen pui dan is dat ook mogelijk. Vaak spreken we de opties vooraf met je door. 

Uiteraard is het mooi om naast stalen kozijnen ook de deuropening te voorzien van stalen deuren, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. We kunnen ook namelijk een stalen pui maken zonder deur of met een schuifdeur.  

Dan zijn er nog verschillende soorten beglazing voor een stalen kozijn. Standaard raden wij aan te kiezen voor veiligheidsbeglazing. Veiligheidsglas kan namelijk grotere krachten weerstaan en breekt op een veilige manier. Heb je speelse kinderen of huisdieren, dan is een veiligheidsglas in je stalen kozijn een must. 

Waarom kies je voor stalen kozijnen van Bruizt?

Bruizt levert een totaalservice. Zo maken we graag een aantal ontwerpen voor je bij de offerte. We regelen en ontzorgen je van A tot Z. Onze mensen komen de ruimte inmeten en plaatsen ook de stalen kozijnen een stalen deuren. We kiezen alles de beste materialen en leveren een piekfijne afwerking. 

Heb je interesse in stalen kozijnen van Bruizt?

Ben je op zoek naar een ervaren bedrijf dat je stalen kozijnen op maat kan maken? Dan ben je bij Bruizt aan het juiste adres! Maak een afspraak voor een gesprek of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We hebben een showroom langs de A2 in Utrecht waar je gemakkelijk en kosteloos voor de deur kunt parkeren.