Home / Staal / Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren zijn helemaal hot en zijn niet meer weg te denken. Ze zijn een verrijking van je interieur!
We kiezen steeds vaker voor kwalitatieve en duurzame oplossingen in onze interieurs. Ze kunnen tegen een stootje en daarom zul je er ook veel plezier van beleven. Stalen deuren zijn tijdloos en niet zomaar een trend die overwaait.

Kwaliteit en afwerking van onze stalen deuren 

 Bruizt levert een complete service en let op de kleinste details. Zo komen we vooraf altijd de ruimte inmeten en plaatsen we bovendien de stalen deuren met eigen mensen die ook de kieren voorzien van kitwerk.  

Als je voor Bruizt kiest ben je verzekerd van kwaliteit; we werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Dat geldt zowel voor het staal als voor het glas. Al onze stalen deuren worden vervaardigd in onze eigen werkplaats in Soesterberg. Zowel bij renovaties en verbouwingen als bij nieuwbouwprojecten kunnen wij maatwerk stalen binnendeuren maken en plaatsen. Wij werken uitsluitend met een vast team die de plaatsing van A tot Z regelt. Om die reden kunnen we 100% garant staan voor de kwaliteit en afwerking.  

Voordelen van stalen deuren 

Stalen deuren zijn de perfecte manier om meer licht en ruimte te creëren in je woning of bedrijfsruimte. In plaats van gesloten deuren wordt er bij stalen deuren gekozen om een doorkijk te houden door middel van glas. Stalen deuren zorgen er tevens voor dat je verschillende ruimtes afzonderlijk van elkaar kunt verwarmen. Op die manier kunnen stalen deuren ertoe bijdragen dat je energierekening daalt.  

Voordelen op een rij:

  • robuust en stootvast
  • duurzaam
  • oogt ruimtelijk 
  • energie besparend 

Ook in kantoren worden steeds vaker stalen deuren toegepast. Ze creëren een gevoel van openheid en kleine ruimtes lijken er groter en lichter door. Stalen deuren zijn ook nog eens duurzaam genoeg voor zeer intensief gebruik.

Welke soorten stalen deuren zijn er?

Omdat Bruizt maatwerk levert, kunnen we in theorie alles maken wat je wenst. Om je te inspireren hebben we een aantal voorbeelden van opstellingen die we vaker hebben gemaakt. Ook bieden we keuzes uit verschillende handgrepen die we kunnen maken. Zo kunnen we stalen deuren maken met een magneet sluiting die mooi uit zichzelf sluiten. Maar we kunnen ook grote langwerpige handgrepen vervaardigen voor een mooi robuuste uitstraling. Wil je een stalen deur met een deurklink en slot? Dat kan uiteraard ook, vaak wel tegen een meerprijs.  

Vanzelfsprekend kunnen we bij de stalen deuren ook op maat gemaakte stalen kozijnen maken. Maar soms zijn bestaande houten kozijnen ook aan te passen op een stalen deur. In onze showroom hebben we een voorbeeld van zwart geschilderde houten kozijnen met een stalen deur. 

 

Showroom Stalen Deuren 

Wil je meer weten over stalen deuren? Neem dan contact met ons op en vraag online een vrijblijvende offerte aan.
Je kunt ook direct een afspraak maken in onze showroom waar we je graag ons assortiment stalen deuren presenteren.