Over een korte periode is het zo ver! Dan verhuist het Bruizt team naar de nieuwe showroom. Ver hoeven we de verhuisdozen niet te tillen, we blijven op de Proostwetering. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen om de mooiste showroom voor onze klanten te maken.

Deze week zijn we begonnen met het plaatsen van de PU-gietvloer op de eerste verdieping. De kleur die we hebben gekozen is een blend genaamd Nature.

Wat is een PU-gietvloer?

Een polyurethaan gietvloer, ook wel afgekort PU-gietvloer, is een naadloze, strakke vloer gemaakt van kunststof. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook in woningen is het met het moderne en tijdloze design een echte woontrend aan het worden.

  • De voordelen van een PU-gietvloer van Bruizt
    De vloer is 100% waterdicht, UV-bestendig, door het elastische effect is deze vloer scheur overbruggend, geluiddempend en verkrijgbaar in elke kleur.

Zo wordt een PU-gietvloer opgebouwd

Een PU-gietvloer wordt opgebouwd uit meerdere lagen die we stap voor stap aanbrengen. Zo ziet het laag systeem van de gietvloer eruit:

  • Op de eerste dag wordt de epoxy primer aangebracht.
  • De epoxyschraaplaag plaatsen we op dag 2. In deze schraaplaag zit zand verwerkt. Met deze laag egaliseren we de dekvloer.
  • En dan is het tijd voor het gieten van de vloer. Het product wordt in de emmer klaargemaakt en wordt dan gelijkmatig over de vloer gegoten.

2 collega's van Bruizt zijn een PU-gietvloer aan het voorbereiden. 2 collega's van Bruizt bereiden het plaatsen van een PU-gietvloer voor Collega van Bruizt is een PU-gietvloer aan het plaatsen.

  • Op dag 4 wordt de vloer voor het eerst afgelakt.
  • Bij Bruizt gaan we voor kwaliteit. Op dag 5 lakken we de vloer voor de tweede keer af.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze vorige gietvloer blog.