De Vt wonen & design beurs zit er weer op. Van 2 tot en met 7 oktober stond Bruizt voor het eerst op de leukste én grootste woonbeurs van Nederland. En wat hebben we genoten! Maandenlang zijn we achter de schermen druk bezig geweest met ons standontwerp, het verhaal dat we wilden vertellen, het design van de postcards en nog véél meer. En het was het zwoegen en zweten allemaal waard. Voor al je metal stuc, beton ciré en gietvloer vragen, ideeën en inspiratie was je welkom in het huis van Bruizt. Lees hier meer over onze ervaring op de beurs.

Dat staat als een huis

Als betonlook specialist wilden we al onze beton specialiteiten aan jullie laten zien, maar tegelijkertijd ook een warme en huiselijke sfeer creëren net als bij ons in de showroom. Beton gecombineerd met design accessoires, hippe planten en foto’s van onze opdrachten zorgden voor een warme en gezellige woonkamer sfeer.

Het standontwerp, Het huis van Bruizt, is gebaseerd op ons logo en laat onze passie en specialisme voor beton goed naar voren komen. De stand wanden en vloer waren opgebouwd uit MDF platen. Deze platen zijn afgewerkt met verschillende kleuren beton ciré en met metal stuc. Een metallook wandafwerking is dé trend van dit moment en verkrijgbaar in diverse tinten en afwerkingen.

Voor de metallook wandafwerking hadden we gekozen voor de kleuren ijzer en brons en bij de beton ciré wanden hebben we goed gekeken naar de kleur trends van dit moment. Terra kleuren zie je momenteel veel voorbij komen. Dat hebben we mooi gecombineerd met betongrijs en aarde tinten.

Waar we stiekem ook heel trots op waren is onze aanwezigheid in de Vt wonen stand! Onze beton ciré en metal stuc specialist Edwin had een groot meubel bewerkt met metal stuc in de kleur messing voor het Vt wonen huis. Ze hebben het blok gebruikt voor een mooie collectie lampen.

Bruizt specialist maakt een badkamer meubel met beton cire Bruizt specialist Edwin bewerkt MDF platen met beton cire.  Messing metal stuc blok gemaakt door Bruizt in de Vt wonen stand.

Tijd voor de bouw

Na maandenlang zwoegen achter de schermen was het tijd voor de bouw van onze stand. Anne en zijn team hebben in maar liefst 2 dagen (!) het huis van Bruizt gebouwd. Ontzettend gaaf om te zien hoe het huis tot leven kwam. Complimenten voor het team!

Stand ontwerpster en interieur styliste Marian van Olst heeft de dag voor de start van de beurs het huis gestyled met hippe design accessoires en gezellige planten

Druk bezig met de opbouw van de Vt wonen stand  Team druk bezig met bouwen Vt-wonen stand.  Stand van Bruizt wordt gebouwd op de Vt wonen beurs. De constructie en een aantal mdf platen hangen al.

Knallen op de beurs

En dan is de eerste dag van de beurs aangebroken. In 6 dagen hebben we met ons team vele mensen mogen ontvangen in het huis van Bruizt. Het idee van ons huis was onze bezoekers informeren, adviseren én inspireren. En dat is goed gelukt. We hebben gave ideeën & mooie ontwerpen voorbij zien komen, lieve complimenten gekregen en zijn onder de indruk van jullie interesse en enthousiasme.

3 collega's van het Bruizt team met Bruizt polo's aan.  3 collega's van Bruizt voor de stand van Bruizt.

Speciaal bedankje

We willen onze ontwerpster en interieur styliste Marian van Olst bedanken voor het prachtige stand ontwerp en decor. Anne en zijn team voor de standbouw, onze lieftallige Bruizt collega’s die hebben geknald op de beurs, het Vt wonen & RAI team en natuurlijk alle bezoekers aan het huis van Bruizt. Tot volgend jaar!

Bezoek onze showroom

Is het niet gelukt om tijdens de Vt wonen & design beurs onze stand te bezoeken en ben je op zoek naar meer informatie of inspiratie over beton ciré, metal stuc of een gietvloer neem dan contact met ons op. De koffie staat al voor je klaar. Wil je alvast een vrijblijvende offerte aanvragen, dat kan! Neem dan een kijkje op de volgende pagina.

Impressie van het huis van Bruizt

Vt wonen beurs beton ciré wand en metal stuc wand met hang plant en 2 staande planten Beton ciré wanden in kleur Chili en Vuur bekleed met diverse spiegels en badkamermeubel bedekt met beton ciré.  Wand van beton ciré met een postcard houder gevuld met post cards en rekje met een plant en twee boeken.  Donkere beton ciré wand met grote foto van een Bruizt project.  Een wand van beton ciré met een grote foto van een Bruizt project. Stand van Bruizt op de Vt wonen & design beurs voor aan zicht.