Een PU-gietvloer is hip en trendy! Ze geven je ruimte een moderne uitstraling en het is ook nog vriendelijk in onderhoud.

Een polyurethaan gietvloer, ook wel een kunststof gietvloer, is naadloos en heeft een hardheid van 5 uit 10. Maar we hebben ook een hoogwaardige vloer die nog sterker is. Deze raden we standaard aan. Bruizt gaat altijd voor de beste kwaliteit!

De voordelen van een PU-gietvloer van Bruizt

De vloer is 100% waterdicht en daarom ook ideaal voor in de badkamer. Door het elastische effect is deze vloer vrij van scheuren en werkt het geluiddempend. Super geschikt dus ook voor in een appartement! Het werkt tevens top in combinatie met vloerverwarming.

Aan kleur geen gebrek

Je hebt bij Bruizt keuze uit alle RAL-kleuren. Voor een levend effect raden we aan 2 kleuren te mengen. Kom bij ons in de showroom kijken voor een voorbeeld PU-gietvloer.

Dit zijn de onderhoudspunten van een PU-gietvloer

  • Je maakt de vloer eenvoudig schoon met groene zeep of een ecologisch sopje. Om de toplaag niet te beschadigen, raden we sterk af bijtende middelen te gebruiken.
  • Verwijder direct zwarte strepen ontstaan door rubberen zolen.
  • Verschaf je meubels van een viltje. Zorg dat je een zachte stofzuigerborstel gebruikt en plaats een goede droogloopmaat. (Bij Bruizt kun je een goede kwaliteit droogloopmat bestellen). Op deze manier kun je de kans op krasjes verkleinen.

Het ligt aan het verbruik wanneer de coating van de vloer vernieuwd moet worden. Als er een nieuwe coating wordt aangebracht, verdwijnen de oude krasjes uit de vloer.

Bezoek de showroom

Ben je geïnteresseerd in een PU-gietvloer? Neem dan nu contact met ons op of kom een kijkje nemen in de showroom. De koffie staat al voor je klaar.