Bruizt is dé specialist in het leveren van beton ciré badkamers, maar vanaf nu kun je ook voor een complete badkamer renovatie bij ons terecht.

Waarom een badkamer van Bruizt?

Een badkamer van Bruizt is sterk, slijtvast en naadloos. Beton ciré is van nature waterdicht en met onze speciale formule wordt de ruimte 100% waterdicht. Je kunt het om die reden ook plaatsen in de douche. Beton ciré in de badkamer straalt luxe en comfort uit. Voor elke stijl hebben we een passende kleur. Naast het decoratief afwerken van de badkamer, kun je nu ook bij ons terecht voor een badkamer renovatie. Je staat vrij om voor deze partner te kiezen. Kijk voor meer informatie op de volgende pagina.

Voordelen van beton ciré in de badkamer

  • Je hoeft niet bang te zijn om uit te glijden in de badkamer. Door de coating wordt beton ciré als het nat wordt niet glad.
  • Je badkamer is compleet naadloos. Dus nooit meer vieze voegen in je badkamer.
  • Als de tegels in goede conditie zijn, kunnen we over de tegels heen. Dat scheelt weer een hoop sloopwerk. We zullen dit voor de werkzaamheden op locatie checken.
  • Beton ciré werkt goed in combinatie met vloerverwarming. Dat is nog eens fijn uit de douche komen.
  • Er wordt maar tot 3 mm op de wanden/vloer aangebracht.

Complete renovatie bespaart je tijd

Maak het jezelf makkelijk en bespaar zeeën van tijd. Vergeet zelf slopen, muurtjes plaatsen en uren lang tegels zetten. Dat zal onze partner voor je oppakken. Zelfs de loodgieter werkzaamheden kunnen wij voor je inplannen! Na het plaatsen van de beton ciré zorgt onze partner dat het sanitair weer op de gewenste plek komt te staan.

Neem contact met ons op

Bruizt interior design levert badkamers van A tot Z. Voor meer informatie over een badkamer renovatie kun je contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier, maar je kunt ons natuurlijk ook bellen.

Betonlook inloop douche in kleur lichtgrijs