Bruizt is dol op kleur. We presenteren dan ook vol trots onze nieuwe kleurstalen beton ciré. Onze beton ciré is geschikt voor de verwerking van vloeren en wanden. Maar ook in de badkamer is beton ciré toe te passen. Het is van nature waterdicht en met ons 6-laags systeem wordt de formule 100% waterdicht. Neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie over beton ciré in de badkamer.

Waarom is kleur belangrijk?

Bij Bruizt zijn we altijd op zoek naar de mooiste kleuren. Met kleuren kun je een gevoel uitstralen en sfeer creëren. Samen met de klant gaan we op zoek naar een kleur die niet alleen past bij het interieur, maar ook valt in de stijl van de woning. Het is belangrijk bij het kiezen van een kleur rekening te houden met het lichtinval van de bestemde ruimte. Je kunt een staaltje mee naar de locatie nemen om dit te checken.

10 nieuwe kleuren

In totaal hebben we 10 nieuwe kleuren in de collectie. Je kunt kiezen uit prachtige aarde tinten, maar we hebben ook koele grijs tinten in de collectie. Met onze olijfgroene beton ciré springt je vloer of wand er helemaal uit!

Bezoek de showroom

Neem voor meer informatie contact met ons op. We staan je graag te woord. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons in de showroom om de kleuren te bekijken. We zijn gelokaliseerd achter de A2 en je kunt gratis voor de deur parkeren. Graag van te voren een afspraak maken.

Nieuwe kleurstalen beton ciré