gietvloer Utrecht

Wil je een unieke gietvloer? Is kwaliteit en service voor jou belangrijk? Bezoek dan onze showroom in Utrecht of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

  • PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / gietvloer Utrecht

De perfecte gietvloer in Utrecht?

Bruizt is dé specialist wanneer je zoekt naar een gietvloer in Utrecht. Wij zijn leverancier van gietvloeren en hebben een showroom in Utrecht direct aan de A2. Je bent van harte welkom bij ons in de showroom om onze gietvloeren en beton ciré vloeren te bekijken. We hebben gratis parkeerruimte voor onze showroom waar we je diverse vloeren kunnen presenteren.

Een naadloze gietvloer is de woontrend van nu en past in ieder interieur. Of je nu een modern of klassiek interieur wilt, Bruizt uit Utrecht heeft de gietvloer die bij jouw interieur past. We kunnen iedere kleur voor je maken en we hebben een ruim aanbod in gemengde kleuren. Door het mengen van 2 kleuren krijgt je gietvloer een levendig effect en een natuurlijke look. In onze showroom in Utrecht presenteren we je graag alle kleurcombinaties die we kunnen maken met onze woonbeton en PU gietvloeren.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Soraya
%%tb-image-alt-text%%
Alex

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak

Dit zijn de voordelen van de PU-gietvloer:

Wist je dat polyurethaan gietvloeren geluiddempend werken? Dit is ideaal in grote open ruimtes of voor een
appartement. Dit zijn de andere voordelen van een PU-gietvloer van Bruizt:

  • Moderne en strakke uitstraling
  • Elastisch / bestendig tegen scheuren
  • Naadloos / onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Warm karakter

Gietvloer specialist Utrecht

Bruizt is de specialist in betonlook vloeren en gietvloeren in Utrecht. Wij maken de mooiste interieurs voor klanten en daar worden ook wij heel gelukkig van. Op deze pagina staat een aantal voorbeelden van gietvloeren in regio Utrecht. Wanneer je meer wilt weten over de voordelen van een gietvloer, breng dan gerust een bezoek aan onze showroom in Utrecht!

Al jarenlang leggen wij vloeren. En niet alleen in Utrecht, maar door heel Nederland. Ook mensen uit Apeldoorn of Amsterdam die een gietvloer zoeken weten onze showroom in Utrecht te vinden! Afhankelijk natuurlijk van de grootte van de vloer installeren we overal een prachtige gietvloer.

Showroom gietvloer | Utrecht

Maak nu een afspraak in onze showroom in Utrecht en bekijk ons aanbod gietvloeren en laat je vrijblijvend adviseren. Neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!