Gietvloer Nijmegen

Bij Bruizt vind je altijd de vloer van je dromen. Leggen we bij jou de volgende gietvloer in Nijmegen?

  • PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Gietvloer Nijmegen

Gietvloer Nijmegen: ontdek er alles over in de showroom van Bruizt.

Ben je naar een gietvloer in Nijmegen op zoek? De beste manier om kennis te maken met deze prachtige vloerafwerking is door de showroom van Bruizt te bezoeken. Makkelijk bereikbaar vanuit Nijmegen en gratis parkeren. Wij werken op op afspraak, zodat wij in staat zijn ruim de tijd te nemen om jou te adviseren over de verschillende soorten gietvloeren. Uiteraard op basis van de woonwensen die jij hebt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bruizt biedt twee soorten gietvloeren aan die op basis van verschillende materialen zijn samengesteld. De PU gietvloer bestaat uit meerdere lagen met kunststof (polyurethaan) als hoofdbestanddeel. Deze vloer is modern met een naadloze look en strakke afwerking, waarbij alle kleuren mogelijk zijn. De andere variant is een cementgebonden gietvloer die bekend staat als woonbeton. Het hoofdbestanddeel van deze vloer is beton dat wij als gietlaag ambachtelijk aanbrengen. Dat geeft de vloer een robuust karakter. Om het beton dat van nature poreus is waterdicht te maken, brengen wij beschermlagen aan.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Mark
%%tb-image-alt-text%%
Jasper

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak

Kenmerken van onze PU gietvloer

In onze showroom voor gietvloeren in Nijmegen maak je in de praktijk kennis met alle opties die onze PU gietvloeren te bieden hebben. Bijvoorbeeld met de verschillende designs. Alle kleuren zijn namelijk mogelijk om een unikleur vloer uit te voeren. Vind je een industriële look mooi in je huis dan laat je twee kleuren mengen. Hierdoor krijg je een PU gietvloer met een betonlook. Onze PU vloeren zijn trendy met een strak design en door het elastische karakter comfortabel en bestand tegen scheuren. Bovendien gaat er een geluiddempende werking vanuit, waarbij extra demping mogelijk is als je in een appartement woont. Het is verder mogelijk om onze PU kunststofvloer over vloerverwarming te plaatsen.

Cementgebonden gietvloer Nijmegen

Onze cementgebonden gietvloer is in de uitvoering en qua samenstelling van het materiaal niet met een PU gietvloer te vergelijken. Als wij het woonbeton aanbrengen, nivelleert het materiaal niet vanzelf, zoals bij een volledige kunststofvloer. Er is echter sprake van een toevoeging van topcoating als beschermlaag. Daarom spreken wij hier van een cementgebonden gietvloer. De uitstraling met de looks van beton is bij dit type vloer meer authentiek en bovendien uniek. Deze vloer heeft de uitstraling van beton, maar dan wel met een chique karakter. Als je naar onze showroom voor gietvloeren bij Nijmegen komt, vertellen wij je graag alles over de verschillen tussen beide vloeren.

Bruizt: kwaliteit als handelsmerk

Bruizt heeft kwaliteit als handelsmerk en dat merk je onder meer aan onze service in de showroom voor beton ciré vloeren en gietvloeren nabij Nijmegen. Onze gietvloerspecialisten ontvangen jou graag op afspraak in onze showroom en gebruiken hun expertise om je droomvloer samen te stellen. De gietvloer zelf is uiteraard in het verlengde van ons handelsmerk van de beste kwaliteit. Wij zien namelijk graag dat je jarenlang woonplezier beleefd aan de gietvloer die wij op maat samenstellen in onze showroom bij Nijmegen.

Gietvloer Nijmegen showroom | Afspraak maken

Woon je in Nijmegen en ben je op zoek naar een gietvloer? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs in onze showroom. Wij beantwoorden graag je vragen, maken een geheel vrijblijvende offerte en laten je alle mogelijkheden en voorbeelden van gietvloeren en kleuren zien.

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!