DESIGN INTERIEUR MET BETON!  DE SPECIALIST IN WOONBETON & BETON CIRÉ
 

Gietvloer betonlook

Geef met een gietvloer betonlook kracht en sfeer in je interieur. De betonlook gietvloer van Bruizt heeft de voordelen van een gietvloer en de uitstraling van beton. Een betonlook gietvloer is de perfecte basis voor design interieur en voor een klassieke inrichting.

Bruizt vervaardigd gietvloeren op basis van beton stuc en niet op basis van polyurethaan. Daardoor hebben onze gietvloeren een echte betonlook. Polyurethaan daarentegen heeft een kunstof uitstraling. Door harde materialen te gebruiken biedt een betonlook gietvloer op basis van beton stuc een optimaal sterk eindresultaat. 

Vooraf is het wel noodzakelijk de ondervloer te egaliseren. De egalisatie van ondervloeren is een belangrijk proces. Het werken met een egaliseermiddel van uitstekende kwaliteit geeft een goede basis. Hiermee bereidt u een ruwe ondergrond voor op verlijming, of een bestaande vloer op een nieuwe vloerbekleding. Bruizt heeft een egaliseermiddel voor bijna elke toepassing.

De voordelen van betonlook gietvloeren zijn: 1.Naadloos aangebracht, 2.Op maat samengesteld, 3.Combinatie vloerverwarming mogelijk, 4.Natuurlijke uitstraling, 5.Sterk

De geheel naadloze vloer verbindt ruimtes aan elkaar en brengt eenheid in je interieur. Een gietvloer betonlook brengt een stoere en warme sfeer in je huiskamer, slaapkamer of keuken. Kom thuis in je droomhuis.

Het eindresultaat is een schitterende vloer waar je jarenlang van kunt genieten.

Nieuwsgierig naar de prijzen van onze betonlook gietvloeren op onze prijslijst of vraag direct een vrijblijvende OFFERTE aan!