Bestel jouw nieuwe gietvloer in Arnhem

Een naadloze gietvloer past in ieder interieur en is bovendien geschikt voor kantoor en bedrijf. Bij Bruizt heb je daarom altijd een ruime keuze uit verschillende soorten gietvloeren. Bovendien zijn onze gietvloeren verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Of het nu om een nieuw of een bestaand pand gaat, een gietvloer in Arnhem is altijd een goede optie. Onze gietvloeren kunnen zelfs over een houten ondervloer worden aangebracht.

Soorten gietvloeren

Een gietvloer wordt altijd als een toplaag aangebracht op een bestaande dekvloer. Dit gebeurt in meerdere lagen die uit verschillende materialen bestaan. Bij gietvloeren heb je de keuze tussen twee soorten. Zo is er de PU gietvloer die ook wel een kunststof gietvloer wordt genoemd. De andere variant is de woonbeton gietvloer die ook bekend staat als de cementgebonden gietvloer. Iedere gietvloer wordt altijd naadloos aangebracht en is geschikt voor vloerverwarming.

Ontdek de voordelen van een PU gietvloer

Een kunststof gietvloer verhoogt het wooncomfort aanzienlijk en heeft een luxe uitstraling. Onze PU gietvloeren voelen zelfs warm en comfortabel aan. Bovendien is een naadloze PU gietvloer 100% waterdicht. Helemaal perfect dus voor de badkamer, de keuken en de bijkeuken. Ook is dit materiaal flexibel, kleurvast en UV-bestendig. PU gietvloeren van Bruizt hebben een geluiddempende werking en worden daarom vaak gelegd in appartementen of grote open ruimtes. Een ander groot voordeel is, dat PU gietvloeren elastisch en bestendig tegen scheuren zijn. Het zijn vooral ook hygiënische vloeren omdat ze eenvoudig schoon te houden zijn. Wel hebben PU gietvloeren iets meer onderhoud nodig omdat ze krasgevoelig zijn.

Kies de woonbeton gietvloer voor een stoere look

Onze cementgebonden gietvloer heeft een hoge krasvastheid en heeft daardoor nauwelijks last van slijtage. Intensief gebruik is dan ook geen enkel probleem voor deze onverwoestbare gietvloer. Daarom kom je een woonbeton gietvloer in Arnhem ook vaak tegen in kantoren en bedrijfspanden. Ook bij deze duurzame vloer kies je gewoon de kleur die het beste bij jouw interieur past. Een woonbeton gietvloer is niet waterdicht vanwege de poreuze structuur van het materiaal. Ook deze gietvloer is heel gemakkelijk te reinigen. Als je ook graag een tijdloze vloer in de woonkamer wilt, dan is een gietvloer echt iets voor jou.

De beste gietvloer voor Arnhem en omstreken

Ben je op zoek naar een mooie, duurzame vloer waar je jarenlang plezier van hebt? Kies dan direct voor de kwaliteit van Bruizt. Al jaren zijn we gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren door geheel Nederland. Binnenkort openen we de deuren van onze nieuwe showroom voor de regio Arnhem – Nijmegen. We nodigen je graag uit om op deze locatie onze gietvloeren te komen bekijken. Of neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. We adviseren je graag!

Gietvloer Arnhem showroom | Afspraak maken