Gietvloer Arnhem

Een strakke en luxe gietvloer van Bruizt past in elk interieur! Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs.

Gietvloer Arnhem kopen bij dé specialist

Ben je op zoek naar een specialist voor een gietvloer Arhem? Dan zit je goed bij Bruizt!

Een naadloze gietvloer past in ieder interieur en is bovendien geschikt voor kantoor en bedrijf. Bij Bruizt heb je daarom altijd een ruime keuze uit verschillende soorten gietvloeren. Bovendien zijn onze gietvloeren verkrijgbaar in de mooiste kleuren. Of het nu om een nieuw of een bestaand pand gaat, een gietvloer in Arnhem is altijd een goede optie. Deze vloeren kunnen zelfs over een houten ondervloer worden aangebracht.

Soorten gietvloeren voor je woning in Arhem

Een gietvloer wordt altijd als een toplaag aangebracht op een bestaande dekvloer. Dit gebeurt in meerdere lagen die uit verschillende materialen bestaan. Bij gietvloeren heb je de keuze tussen twee soorten. Zo is er de PU gietvloer die ook wel een kunststof gietvloer wordt genoemd. De andere variant is de woonbeton gietvloer die ook bekend staat als de cementgebonden gietvloer. Iedere gietvloer wordt altijd naadloos aangebracht in jouw woning in Arnhem en is geschikt voor vloerverwarming.

Ontdek de voordelen van een PU gietvloer

Een kunststof gietvloer verhoogt het wooncomfort aanzienlijk en heeft een luxe uitstraling. Dat zijn voor veel mensen belangrijke aspecten wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe gietvloer in Arhem. Onze polyurethaan vloeren voelen zelfs warm en comfortabel aan. Bovendien is deze naadloze vloer 100% waterdicht. Helemaal perfect dus voor de badkamer, de keuken en de bijkeuken in jouw huis in Arnhem. Ook is dit materiaal flexibel, kleurvast en UV-bestendig. PU gietvloeren van Bruizt hebben een geluiddempende werking en worden daarom vaak gelegd in appartementen of grote open ruimtes. Een ander groot voordeel is, dat PU gietvloeren elastisch en bestendig tegen scheuren zijn. Het zijn vooral ook hygiënische vloeren omdat ze eenvoudig schoon te houden zijn. Wel hebben PU gietvloeren iets meer onderhoud nodig omdat ze krasgevoelig zijn. Woon je in Arnhem? Dan adviseren we je graag over de beste gietvloer die past bij jouw wensen en situatie.

Kies de woonbeton gietvloer voor een stoere look

Onze cementgebonden gietvloer heeft een hoge krasvastheid en heeft daardoor nauwelijks last van slijtage. Intensief gebruik is dan ook geen enkel probleem voor deze onverwoestbare gietvloer. Daarom kom je een woonbeton gietvloer in Arnhem ook vaak tegen in kantoren en bedrijfspanden. Ook bij deze duurzame vloer kies je gewoon de kleur die het beste bij jouw interieur past. Een woonbeton gietvloer is niet waterdicht vanwege de poreuze structuur van het materiaal. Ook deze gietvloer is heel gemakkelijk te reinigen. Als je ook graag een tijdloze nieuwe vloer in de woonkamer wilt, dan is een gietvloer echt iets voor jou.

De beste gietvloer Arnhem en omstreken

Ben je op zoek naar een mooie, duurzame, nieuwe gietvloer in Arnhem waar je jarenlang plezier van hebt? Kies dan direct voor de kwaliteit van Bruizt. Al jaren zijn we gespecialiseerd in het leggen van gietvloeren door geheel Nederland. Binnenkort openen we de deuren van onze nieuwe showroom voor beton cire en gietvloeren in Arnhem, Nijmegen en omstreken. We nodigen je graag uit om op deze locatie onze gietvloeren te komen bekijken. Of neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt. We adviseren je graag!

Gietvloer Arnhem showroom | Afspraak maken