Gietvloer Arnhem

Bruizt is dé specialist in gietvloeren in Arnhem. bekijk onze reeds opgeleverde projecten en vraag vrijblijvend een offerte aan

  • PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Gietvloer Arnhem

dé gietvloer expert in Arnhem

Wij leveren en installeren gietvloeren in Arnhem die van jouw huis je droomhuis maken. Of je nu een bestaande woning wilt herinrichten of een frisse start wilt maken in een nieuwe woning, bij ons vind je de mooiste vloer- en wandafwerkingen.

keuze uit materialen en kleuren

Gietvloeren zijn beschikbaar in diverse materialen zoals PU gietvloeren, corestone of cementgebonden gietvloeren. Je hebt tevens de keuze uit een grote diversiteit aan kleuren. Kies je voor een betonlook vloer of toch liever één van onze zandkleuren?

Welke kleur of materiaal gietvloer in Arnhem je ook zoekt, bij Bruizt slaag je altijd. We adviseren, begeleiden en voeren elke stap uit. Van het kiezen van de juiste vloer tot de uiteindelijke installatie van je nieuwe gietvloer in Arnhem. Eventueel ook inclusief de aanleg van vloerverwarming.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Soraya
%%tb-image-alt-text%%
Alex

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak

Stijlvolle en luxe uitstraling

Een gietvloer is meer dan praktisch: deze vloer voegt stijl & luxe toe aan elke kamer van je huis in Arnhem. Het strakke, naadloze uiterlijk van een gietvloer past goed in moderne, industriële en minimalistische interieurstijlen. Maar ook wanneer je een traditioneel interieur hebt, is een gietvloer een uitstekende keuze. Deze vloeren geven namelijk een subtiele en hedendaagse draai aan je interieurstijl zonder afbreuk te doen aan de klassieke elementen.

voordelen van onze gietvloeren in Arnhem:

Gietvloeren hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere vloertypes. Niet voor niets hebben wij al vele gietvloeren in Arnhem en omgeving aangebracht.

  • Duurzaamheid: Gietvloeren zijn robuust en gaan lang mee
  • Onderhoudsgemak: Het naadloze oppervlak maakt schoonmaken eenvoudig
  • Stijl en afwerking: Gietvloeren hebben een strakke, naadloze afwerking en een luxueuze uitstraling
  • Veelzijdigheid: Beschikbaar in verschillende kleuren en materialen zodat ze passen in elk interieur
  • Comfort: Ze voelen warm aan je voeten en kunnen uitstekend gecombineerd worden met vloerverwarming (wij leveren ook deze combinatie)

aandachtspunten

Gietvloeren zijn niet perfect. Ze kunnen gevoelig zijn voor krassen en bepaalde chemische stoffen, dus het is belangrijk om voorzichtig te zijn en de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken. Wij geven je hier uiteraard uitgebreid advies over.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere vloer zoals een beton ciré vloer of een microcement vloer. Wij helpen je graag met het maken van de keuze die het beste aansluit bij jouw wensen en woning.

gietvloer in Arnhem inclusief vloerverwarming

In Arnhem kun je bij ons terecht voor gietvloeren gecombineerd met vloerverwarming. Je profiteert dan van efficiënte verwarming (gietvloeren geleiden de warmte uitstekend), een gezondere leefomgeving en je een hoog wooncomfort .

Wij regelen het hele project van A tot Z. Dus geen gedoe met verschillende aannemers en niet aansluitende planningen. Wij leveren jouw gietvloer in Arnhem op inclusief vloerverwarming.

Bezoek onze showroom

Wil je de materialen en de kleuren van onze gietvloeren in het echt bekijken en de mogelijkheden bespreken? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs in onze showroom. Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit Arnhem. We denken graag mee over hoe we je droomhuis in Arnhem kunnen creëren.

Ontdek de stijl, het vakmanschap en de passie voor interieur van Bruizt. We verwelkomen je graag in onze showroom.

WIL JIJ OOK EEN gietvloer VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw gietvloer in Arnhem!

inspiratie opdoen?

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van betonlook in jouw interieur! Op onze projectenpagina vind je een selectie van uitgevoerde projecten in onder meer Arnhem en omgeving. Wij verwezenlijken ook graag jouw woonwensen!