Gietvloer Apeldoorn

Bruizt is een kwaliteitsmerk voor gietvloeren en beton ciré. Onze showroom is makkelijk bereikbaar vanuit Apeldoorn. 

​Een gietvloer in Apeldoorn bestel je bij Bruizt

Ben jij toe aan een nieuwe vloer, maar heb je geen zin meer in vloertegels, laminaat of parket? Wil je liever een eigentijdse vloer die bovendien gemakkelijk te onderhouden is? Dan is een strakke gietvloer in Apeldoorn echt de perfecte oplossing. Bij Bruizt bieden wij een ruim assortiment gietvloeren met verschillende uitstralingen en in prachtige tinten. Overweeg je om een gietvloer in Apeldoorn te laten aanbrengen? Lees dan snel verder en ontdek waarom een naadloze gietvloer zoveel meer te bieden heeft dan de traditionele vormen van vloerbedekking.

Dé gietvloer voor de bestaande woning

Vaak wordt gedacht dat een gietvloer alleen in nieuwbouwwoningen kan worden aangebracht. Niets is echter minder waar: ook in een bestaande woning leggen de specialisten van Bruizt de mooiste gietvloeren. Een gietvloer bestaat altijd uit meerdere lagen en wordt als een toplaag op een bestaande dekvloer aangebracht. Gietvloeren zijn zelf nivellerend en de uiteindelijke afwerking gebeurt volgens jouw smaak. Dankzij de veelzijdige eigenschappen is een gietvloer in Apeldoorn ook bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld een winkel- of een bedrijfspand.

gietvloer Apeldoorn kopen

Een naadloze gietvloer in Apeldoorn

Ga je voor een gietvloer, dan heb je bij Bruizt keuze uit een PU gietvloer of een woonbeton gietvloer in diverse RAL-kleuren. De PU gietvloer is een comfortabele kunststof vloer met een luxe, warme uitstraling. Deze vloer wordt volledig naadloos gegoten en is bovendien 100% waterdicht. Het is dan ook een zeer hygiënisch optie voor vochtige ruimtes als de keuken en de badkamer. Deze elastische gietvloeren zijn UV-bestendig, kleurvast en hebben een geluiddempende werking. Alle gietvloeren zijn te combineren met vloerverwarming. Dus in de winter geen koude voeten meer!

Gietvloer in Apeldoorn met een stoere betonlook

De woonbeton gietvloer heeft een robuust uiterlijk en past perfect bij de industriële of de moderne woonstijl. Deze tijdloze gietvloer heeft nagenoeg dezelfde gunstige eigenschappen als de PU gietvloer. De woonbeton gietvloer is echter niet 100% waterdicht en is daarom minder geschikt voor vochtige ruimtes. De naadloze cementgebonden gietvloer is ijzersterk, krasvast en anti-allergisch. Een ideale vloer voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Met een ecologisch sopje, swiffer of een stoomreiniger is iedere gietvloer eenvoudig te reinigen.

Maak kennis met onze gietvloeren

Ben je benieuwd geworden naar onze duurzame gietvloeren, of heb heb je al besloten om een mooie gietvloer uit te zoeken voor jouw woning, garage of kantoor in Apeldoorn? Kies dan voor de vertrouwde kwaliteit van Bruizt en vraag direct een offerte aan. Onze showroom voor de regio Apeldoorn wordt binnenkort geopend. Tot die tijd ben je welkom in onze hoofdvestiging. Ook deze showroom is vanuit Apeldoorn makkelijk bereikbaar. Kom gewoon eens een keertje vrijblijvend langs om onze gietvloeren met eigen ogen te bewonderen. Je krijgt bij ons altijd een advies op maat dat volledig is afgestemd op jouw smaak en budget. 

Gietvloer Apeldoorn showroom | Afspraak maken

 

Bij Bruizt staan we voor kwaliteit en service. We maken graag met je kennis. In onze showroom voor gietvloeren nabij Apeldoorn staat de koffie of thee voor je klaar!