Gietvloer Amsterdam

Bij Bruizt vind je zeker dé gietvloer voor jouw woning in Amsterdam.  Onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden en kleuren zien in onze showroom.

​Specialist gietvloer in Amsterdam: voor een optimaal wooncomfort!

Ben jij op zoek naar een gietvloer in Amsterdam? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, toepasbaarheid en voordelen van gietvloeren? In onze showroom vind je diverse gietvloeren, dus je vind altijd een vloer die past bij jouw wensen. Vanuit de regio Amsterdam is onze showroom snel bereikbaar. Bovendien kun je bij ons voor de deur gratis parkeren. Op deze pagina ontdek je waarom een gietvloer zo’n goede toevoeging is aan jouw interieur.

wij leggen gietvloeren in Amsterdam
Gietvloer Amsterdam

Soorten gietvloeren

Een gietvloer bestaat uit een toplaag die op een dekvloer aangebracht wordt. Dit aanbrengen gebeurt door het gieten van een stof die daarna moet uitharden. Een gietvloer bestaat uit meerdere lagen en zijn er in verschillende soorten. Polyurethaan (PU) en cementgebonden (ook wel woonbeton genoemd) zijn de twee gietvloeren die wij aanbieden.

Een gietvloer in Amsterdam: wat zijn de voordelen en mogelijkheden?

Een PU gietvloer of woonbeton? Dit is de keuze die je moet maken wanneer je een gietvloer in Amsterdam zoekt.

Beide soorten vloeren hebben veel voordelen. De PU gietvloeren zijn heel comfortabel omdat ze zacht en warm aanvoelen. Het materiaal is geluiddempend en kleurvast. Heb je veel zon in jouw huis? Een gietvloer is UV-bestendig en verkleurt dus niet onder invloed van zonlicht. Omdat PU gietvloeren elastisch zijn, zullen ze niet snel scheuren. Het materiaal is bovendien gemakkelijk te reinigen en helemaal waterdicht. Daardoor is een PU gietvloer ook heel geschikt om in de badkamer te leggen.

Een woonbeton gietvloer heeft een gietlaag van beton waardoor deze vloer heel sterk is en duurzaam. De laag is gemakkelijk schoon te maken en zeer slijtvast. Woonbeton heeft daarnaast een hele stoere en industriële uitstraling. Beide soorten gietvloeren zijn naadloos en passen goed binnen elk interieur omdat ze in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. Woon je in een nieuwbouwhuis of juist in een ouder pand? Gietvloeren in Amsterdam zijn altijd een prima optie, in wat voor soort huis je ook woont!

Nadelen van een gietvloer

Wat voor soort vloer je ook kiest, er kleven altijd een paar nadelen aan. Een PU gietvloer is bijvoorbeeld gevoelig voor krassen. Net als bijvoorbeeld een houten vloer is het daarom belangrijk om de gietvloer goed te onderhouden. Met het juiste onderhoud kun je krassen op de vloer voorkomen. Kies je voor een woonbeton gietvloer dan heb je geen last van krassen, maar daarin kunnen door spanning wel krimpscheurtjes ontstaan. Daarnaast is woonbeton niet waterdicht en dus niet geschikt voor badkamers.

 

Showroom gietvloeren nabij Amsterdam

Ben je er al van overtuigd dat een duurzame gietvloer past in jouw interieur? Kom dan naar onze showroom voor de beste gietvloeren in Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer deskundig in het leggen van gietvloeren in deze regio.

Bruizt is een bekende naam wanneer het aankomt op gietvloeren, beton ciré en betonlook interieurs. Niet alleen klanten uit Amsterdam weten ons te vinden maar wij leggen ook gietvloeren in Utrecht, Arhem en de rest van Nederland. Ook in jouw woonplaats!

Kom dus snel langs of neem vrijblijvend contact op voor meer inspiratie én informatie wanneer je in Amsterdam woont en op zoek bent naar een mooie gietvloer! Wij geven je graag antwoord op al je vragen

gietvloer amsterdam showroom