Gietvloer Amsterdam

Bij Bruizt vind je zeker dé gietvloer voor jouw woning in Amsterdam. Onze adviseurs laten je graag alle mogelijkheden en kleuren zien in onze showroom.

  • PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Gietvloer Amsterdam

​Gietvloer Amsterdam: voor een optimaal wooncomfort!

Ben jij op zoek naar een gietvloer in Amsterdam? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, toepasbaarheid en voordelen van gietvloeren? In onze showroom vind je diverse gietvloeren, dus je vind altijd een vloer die past bij jouw wensen. Je kunt bij ons ook terecht voor een gietvloer met vloerverwarming. Wel zo makkelijk: je hebt één aanspreekpunt voor het hele project en de planning van de werkzaamheden sluit naadloos op elkaar aan.

Vanuit de regio Amsterdam is zijn wij snel bereikbaar. Bovendien kun je bij ons voor de deur gratis parkeren. Onze adviseurs staan voor je klaar om mee te denken over de realisatie van jouw droom interieur. Op deze pagina ontdek je waarom een nieuwe gietvloer zo’n aanwinst is voor jouw woning. 

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Soraya
%%tb-image-alt-text%%
Alex

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak

Soorten gietvloeren

Een gietvloer bestaat uit een toplaag die op een dekvloer aangebracht wordt. Dit aanbrengen gebeurt door het gieten van een stof die daarna moet uitharden. Een gietvloer bestaat uit meerdere lagen en zijn er in verschillende soorten. Polyurethaan (PU) en cementgebonden gietvloer (ook wel woonbeton genoemd) zijn de twee gietvloeren die wij aanbieden. Beide vloeren hebben een luxe en moderne uitstraling.

Een gietvloer Amsterdam: wat zijn de voordelen en mogelijkheden?

Een PU gietvloer of woonbeton? Dit is de keuze die je moet maken wanneer je een hoogwaardige gietvloer in Amsterdam zoekt.

Beide soorten vloeren hebben veel voordelen. De PU gietvloeren zijn heel comfortabel omdat ze zacht en warm aanvoelen. Het materiaal is geluiddempend en kleurvast. Heb je veel zon in jouw huis? Een gietvloer is UV-bestendig en verkleurt dus niet onder invloed van zonlicht. Omdat PU gietvloeren elastisch zijn, zullen ze niet snel scheuren. Het materiaal is bovendien gemakkelijk te reinigen en helemaal waterdicht. Daardoor is een PU gietvloer ook heel geschikt om in de badkamer te leggen.

Een cementgebonden gietvloer heeft een gietlaag van beton waardoor deze vloer heel sterk is en duurzaam. De laag is gemakkelijk schoon te maken en zeer slijtvast. Woonbeton heeft daarnaast een hele stoere en industriële en robuuste uitstraling. Dit maakt het voor veel mensen de ideale vloer.

Beide soorten gietvloeren zijn naadloos en passen goed binnen elk interieur omdat ze in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos. Woon je in een nieuwbouwhuis of juist in een ouder pand? Gietvloeren in Amsterdam zijn altijd een prima optie, in wat voor soort huis je ook woont!

Nadelen van een gietvloer

Wat voor soort vloer je ook kiest, er kleven altijd een paar nadelen aan. Een PU gietvloer is bijvoorbeeld gevoelig voor krassen. Net als bijvoorbeeld een houten vloer is het daarom belangrijk om de gietvloer goed te onderhouden. Met het juiste onderhoud kun je krassen op de vloer voorkomen. Kies je voor een woonbeton gietvloer dan heb je geen last van krassen, maar daarin kunnen door spanning wel krimpscheurtjes ontstaan. Daarnaast is woonbeton niet waterdicht en dus niet geschikt voor badkamers.

Wij zijn bruizt

  • PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT

Your interior is our gallery

Showroom design gietvloeren Amsterdam

Ben je er al van overtuigd dat een duurzame gietvloer past in jouw interieur? Kom dan naar onze showroom voor de mooiste hoogwaardige gietvloeren Amsterdam. Wij zijn een echte gietvloer specialist leveren in jouw regio en ons bedrijf is centraal gevestigd in Nederland. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer deskundig in het leggen van vloeren in Amsterdam en omgeving. Bovendien zijn onze producten aantrekkelijk geprijsd.

Bruizt is een bekende naam wanneer het aankomt op gietvloeren, beton ciré en betonlook interieurs. Niet alleen klanten uit Amsterdam weten ons te vinden maar wij leggen ook gietvloeren in Utrecht, gietvloeren in Arnhem en de rest van Nederland. Ook in jouw woonplaats!

Kom dus snel langs of neem vrijblijvend contact op voor meer inspiratie én informatie wanneer je in Amsterdam woont en op zoek bent naar een mooie betonlook vloer of gietvloer! Wij geven je graag antwoord op al je vragen.

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!