Bruizt is een collega rijker! We heten Jaleesa van harte welkom in het Bruizt team. Via deze blog stellen we onze nieuwe collega graag aan jullie voor. Volgende keer is het de beurt aan Bruizt team member Sifra om meer over zichzelf te vertellen.

Wie is Jaleesa?

Per 1 juli is Jaleesa het Bruizt team komen versterken. Samen met Bruizt collega Sifra (waar jullie volgende keer meer over komen te weten) werkt Jaleesa op de afdeling Office Management. Ze komt uit Culemborg en volgt de studie Toegepaste Psychologie in Leiden.

Daarom heb ik voor Bruizt gekozen

Jaleesa heeft in het verleden verschillende werkgevers gehad. Van Kledingwinkels en incassobureaus in Nederland, tot receptioniste in verschillende hotels en appartementen in Spanje. Hoe gaaf! Werken in de afbouw is nieuw voor haar, maar als Jaleesa iets graag doet dan is het een uitdaging aangaan! Afwisselend werk spreekt haar erg aan, dan is ze bij Bruizt dus op het juiste adres.

Hoe ziet een werkdag eruit?

Jaleesa versterkt de afdeling Office Management, daaronder vallen o.a. administratieve taken, klaarzetten van materiaal voor het team, klantenservice, afspraken, planning en nog veel meer. Geen dag is hetzelfde! Ook voor een kopje koffie of thee kun je bij haar terecht. Ze loopt graag met je mee terwijl jij op je gemak de showroom bekijkt.

Dit verwacht Jaleesa bij Bruizt te bereiken

Jaleesa wilt meer kennis en ervaring opdoen in de afbouw. Het lijkt haar super om ook met onze klanten aan tafel te zitten en de verschillende vloeren, wanden of badkamer te presenteren. Ze wilt graag een bijdrage leveren aan de positieve beleving van de klant in de showroom. Ze verwacht dat ze haar vaardigheden kan verbeteren en een onderdeel kan zijn van een leuk team

Dit is Jaleesa in 5 woorden

Als we aan de vrienden en familieleden van Jaleesa vragen hoe ze haar zouden omschrijven in 5 woorden, dan komt het volgende naar voren:

  • Open
  • Spontaan
  • Gemotiveerd
  • Humoristisch
  • Daadkrachtig

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Buiten werk vermaakt ze zich graag met haar prachtige zoon Elano, leest ze spannende boeken, kijkt ze graag Netflix, is ze regelmatig in de sportschool te vinden en vindt ze hardlopen fijn.

Quotes by Jaleesa 

“Bij Bruizt kan ik mij veelzijdig ontwikkelen. Mijn administratieve en organiserende ervaringen kan ik goed inzetten. “

“Ik ben blij met de verschillende werkzaamheden en verantwoording binnen het bedrijf. Ik voelde me meteen thuis is het team.”

The future is yours

Als we Jaleesa vragen naar haar toekomst, vertelt ze het volgende:

‘Als ik naar mijn toekomst kijk, zie ik wel iemand die achter haar doel is aangegaan. Ik ben dan afgestudeerd en hopelijk nog werkzaam bij Bruizt. Streef graag naar de beste versie van mijzelf. Ik vind het belangrijk dat mijn zoon zich zowel op school als sociaal goed ontwikkeld heeft. Jezelf blijven vind ik het allerbelangrijkste.’

Bruizt collega Jaleesa