• PASSIE VOOR INTERIEUR
  • BETROUWBARE PARTNER
  • KWALITEIT
  • NOA GECERTIFICEERD
  • TEVREDEN KLANT
WIJ ZIJN BRUIZT: PASSIE VOOR INTERIEURBETROUWBARE PARTNERKWALITEITNOA GECERTIFICEERDTEVREDEN KLANT
Home / Deurmat plaatsen

Wil je ook een deurmat laten plaatsen door Bruizt? Dat kan!

Bruizt biedt als service ook om een deurmat professioneel te plaatsen en volledig in de betonvloer te verzinken. We bieden je een ruime keuze uit deurmatten van het merk Forbo en leggen eveneens de overgangsstrip waar we de vloer tegenaan afsmeren. Zodoende blijft de rand en de inloop van betonvloer beschermd en ziet alles er als een geheel uit.

De deurmat is niet het eerste waar je aan denkt, maar wel iets wat je vooraf moet bepalen als je deze mooi wil laten verzinken in de vloer met een overgangsstrip naar de betonvloer.

Door dit werk uit te besteden aan Bruizt breng je alles onder een dak en voorkom je gedoe over dit soort details kort voor de installatie.

We komen dan graag een dag voor de installatie van de vloer de overgangsstrip verlijmen en de deurmat op maat snijden. Tijdens de installatie van de gietvloer kunnen we dan gelijk tegen de strip aanwerken. Zo zorgen we dat de vloer en deurmat perfect in elkaar overlopen.

Wil je meer weten over onze deurmatten service neem dan met ons contact op.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze adviseurs

%%tb-image-alt-text%%
Mark
%%tb-image-alt-text%%
Jasper

Bel naar 030-202 74 83

offerte afspraak

WIL JIJ OOK EEN UNIEK DESIGN INTERIEUR VAN BRUIZT?

Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

inspiratie opdoen?

We kunnen ons voorstellen dat je niet direct weet hoe en waar je beton in jouw interieur zou willen terugzien. Wij hebben ruime ervaring met het aanbrengen van beton ciré, je kan op onze projecten pagina een aantal van deze toepassingen terugzien. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan onze projecten!