Welkom bij het huis van Bruizt. Dit is de stand geworden waar we jullie gaan verwelkomen tijdens de Vt wonen & design beurs!

Binnenkant van standontwerp van Bruizt voor de vt wonen & design beurs. Betonlook elementen, diverse kleuren en hippe interieur accessoires. Ontworpen door interieur styliste Marian van Olst.

Waar design en beton samenkomen

Bij Bruizt zijn we gek op beton. Betonlook muren, vloeren, trappen en niet te vergeten beton ciré badkamers. Voor het ontwerpen van de stand was het dan ook belangrijk om onze passie én expertise voor beton goed te laten terugkomen.

Staat als een huis

Interieur ontwerpster Marian van Olst heeft de stand van Bruizt ontworpen. De vorm van de stand, Het Huisje, is gebaseerd op het logo van Bruizt. Hoe gaaf! We wilden een gevoel creëren dat je binnenkomt in een warm en gezellig huis. Net als bij ons in de showroom. En dat heeft Marian met het interieur en afstylen top voor elkaar gekregen. De plantjes maken het huiselijke gevoel helemaal af. Welkom bij het huis van Bruizt!

Vooraanzicht van standontwerp van Bruizt voor de vt wonen & design beurs. Betonlook elementen, diverse kleuren en hippe interieur accessoires. Ontworpen door interieur styliste Marian van Olst.

 

Het ontwerp

Op de verhoogde vloer zijn MDF platen geplaatst. En ook voor de wand constructie zijn er MDF platen gebruikt. De vloer is afgewerkt met ons eigen label beton ciré in de kleur Greyhound. En op de wand is er een mooie mix van beton ciré gebruikt. Ons eigen label, maar ook beton ciré van fabrikant Via eStudio is als wandafwerking gebruikt. Wat vinden jullie van de beton ciré kleuren Goose, Tea, Olive, Wolf, Raven, Chili en Vuur? Beton ciré is ook geschikt voor op meubels. Beton ciré en metal stuc specialist Edwin heeft het badkamer meubel super afgewerkt.

Gek op kleur

Naast beton is onze passie voor kleur ook meegenomen in het ontwerp. Marian heeft tijdens het ontwerpen van de stand goed gekeken naar de kleur trends van dit moment. De wel bekende beton kleur grijs komt natuurlijk terug in de stand. Maar wordt mooi gecombineerd met trendy terra. Maar ook de metallic stuc trend is verwerkt in de stand. Voor de stand hebben we de afwerking Brons gebruikt. Op zoek naar de kleur trends van nu? Dan is de stand van Bruizt een mooie inspiratiebron.

Trendy interieur trends

De design wastafel komt van onze partner Badkamer Evolutie. Bij deze design badkamer specialist kun je terecht voor stijlvolle en design badkamer meubels. Maar ook voor beton ciré inspiratie ben je hier aan het juiste adres. Bruizt heeft maar liefst 5 volledig gestylde beton ciré badkamers gepresenteerd. Voor onze badkamer afspraken nemen we jullie graag mee naar deze design showroom. We zijn trots op deze samenwerking.

Stand van Bruizt wordt gebouwd op de Vt wonen beurs. De constructie en een aantal mdf platen hangen al.  De standbouwers en Marian zijn druk bezig met het bouwen van de stand. We hopen jullie volgende week te ontmoeten bij het huis van Bruizt.