Bruizt viert feest! We bestaan officieel 2 jaar. We zijn trots op wat we tot nu toe bereikt hebben. In 2 jaar tijd hebben we vele mooie projecten afgeleverd, maakte we ons debuut op de Vt wonen & design beurs en hebben we gave publicaties in de media gehad. Op naar een zonnige toekomst.

De tijdlijn van Bruizt

Beton ciré in de keuken Bruizt beton cire badkamer

Bruizt Woonbeton vloer 
18 oktober 2016, de start van Bruizt interior design. Bruizt is specialist in beton cire vloeren, badkamers, trappen en keukens.

beton cire lampen van bruizt betonnen tafels van bruizt
Bruizt gaat een samenwerking aan met meubelmaker Shami. Ook voor betonlook lampen en tafels is Bruizt de juiste keus!

beton cire in de badkamer
In dit prachtige pand in Oisterwijk, waar vroeger een oude leerfabriek in zat, heeft Bruizt deze stoere beton cire vloer geïnstalleerd. Talentvolle fotografe Margriet Hoekstra heeft het project gefotografeerd.

PU-gietvloer detail ingezoomd
Naast betonlook vloeren kun je vanaf dit jaar ook voor een PU-gietvloer bij Bruizt terecht. Een strakke, waterdichte en naadloze vloeren waar je zelf je design kunt kiezen.

Messing stuc muur met kast
Bij Bruizt zijn we gek op woontrends! In 2018 zijn we begonnen met het plaatsen van metalstuc wandafwerking. Metallook is een unieke en luxe afwerking voor wand en meubel.

ieuwe beton ciré kleurstalen voorzijde gefofografeerd.
Dit jaar geïntroduceerd, onze nieuwe kleurstalen beton cire. Wat is jouw favoriete kleur?

Pagina VT wonen Carleins favorieten. Metalstuc messing wand.
Dit was onze eerste publicatie in de Vt wonen. Metalstuc is een favoriet van hoofdredactrice Carlein.

Grote, open plankenkast met decoratie als foto's, poster, platenspeler en diverse potten in showroom Bruizt.
Interieur ontwerpster en styliste Marian van Olst heeft onze showroom een make-over gegeven.

Badkamer gestyled met een houten meubel, twee witte wasbakken en spiegels met licht. Achterwand bewerkt met beton ciré van Bruizt.

Trots op onze samenwerking met design badkamer showroom Badkamer Evolutie. Bruizt heeft daar 5 beton cire badkamers gemaakt. In 5 verschillende kleuren en gecombineerd met een beton cire vloer of gietvloer.

Bruizt staat in de nieuwe editie van de vt wonen. In de rubriek We love worden een favoriet van de vt wonen en design beurs genoemd.
En dan sta je nog een keer in ons favoriete woontijdschrift. Vt wonen noemt ons een favoriet om te bezoeken tijdens de Vt wonen beurs.

Huis van Bruizt op de Vt wonen & design beurs
Na zwoegen en zweten was het moment daar. 2 oktober de start van de Vt wonen beurs. We hebben genoten van onze week op de beurs.

Woonkamer met beton ciré vloer in de kleur Cream. Een lege woonkamer met een witte tegelvloer.
Voor het Vt wonen programma ‘Weer verliefd op je huis’ heeft Bruizt een gezin blij gemaakt met deze beton cire vloer. De vloer is uitgevoerd in de kleur Cream van ons eigen label.