Bruizt viert feest! We staan voor het eerst in VT wonen. Een woontijdschrift waar we veel leesplezier, maar ook inspiratie uit halen. We kunnen dan ook niet meer dan super enthousiast zijn over deze publicatie. En hopen nog veel vaker met onze trends in het magazine te verschijnen.

VT wonen

VT wonen heeft een geweldig merk opgebouwd. Naast het tijdschrift kun je gave design items op de webshop kopen, hebben ze een eigen collectie meubels en organiseren ze de grootste woonbeurs van Nederland. Maar ook op tv zijn ze niet meer weg te denken. Met het programma ‘Weer verliefd op je huis’ zetten de stylisten alles op alles om de bewoners weer verliefd op hun huis te laten worden.

Meer dan alleen betonlook

Bruizt ziet zichzelf niet als een leverancier van betonlook vloeren, wanden en badkamers. Bruizt is een woninginrichter die helpt met het creëren van een stijlvol interieur. Of je nu een industriële inrichting zoekt of juist een landelijke sfeer wilt, wij helpen je bij het maken van de juiste keuze. Dat is onze passie. We willen dezelfde merkbeleving qua interieur, styling en design neerzetten als VT wonen. Bruizt is een design merk.

Op de beurs

Naast het magazine staan we dit jaar ook voor het eerst op de beurs. Deze zal van 2 tot en met 7 september plaatsvinden in de Amsterdam RAI. Net getekend voor een nieuwe woning? Of ben je druk bezig met het opknappen van je huis, plan dan een dag in om de grootste woonbeurs van Nederland te bezoeken. Het standnummer van Bruizt is 12.071 en we staan in hal 12. We zien je graag in oktober op de beurs!