Bruizt loves Vt wonen. In de nieuwe editie van het woonmagazine wordt Bruizt genoemd als een favoriet om te bezoeken tijdens de 2018 editie van de Vt wonen & design beurs. Wat zijn we trots op dit gave artikel!

We love…

Een paar weken geleden vertelden we al vol trots dat we een plekje hadden bemachtigd in één van onze favoriete woontijdschriften. In editie 07 showden we onze nieuwste interieur trend, metal stuc. Met onze metallook stuc pasta tover je je wand om in een echte trendy eye catcher. En nu staat Bruizt weer in de Vt wonen. In de rubriek We love noemt Vt wonen een paar favorieten om te bezoeken tijdens de beurs en Bruizt is daar één van.

Behind the scenes

Achter de schermen zijn we druk bezig met de organisatie van de beurs. Ik kan hierbij alvast verklappen dat we volgende week een sneak peak van het ontwerp laten zien. En ik kan nu al zeggen dat de stand super gaaf wordt. We zullen als dé betonlook specialist natuurlijk veel gebruik maken van beton, maar ook de nieuwe trends op het gebied van kleur en interieur worden geshowd in het ontwerp.

Ontmoet Bruizt

Of je nou een nieuw huis hebt gekocht of druk bezig bent met het renoveren van je woning de Vt wonen & design beurs is voor iedereen. Je vindt de stand van Bruizt in hal 12 op standnummer 071. Wij voorzien je graag van alle informatie rondom betonlook wanden, vloeren en badkamers. Maar we zullen natuurlijk ook onze nieuwste trends laten zien.

Waar, wanneer, hoe laat?

De Vt wonen & design beurs start op 2 oktober en duurt tot en met 7 oktober. In deze week wordt de Amsterdam RAI omgetoverd tot een waar woonparadijs. De deuren zullen openen om 10.00 en sluiten om 18.00 in de avond. Op zondag is de beurs tot 17.00 open. Voor vragen of meer informatie kun je gerust contact met ons opnemen.

Bruizt staat in de nieuwe editie van de vt wonen. In de rubriek We love worden een favoriet van de vt wonen en design beurs genoemd.